Минка Кели отрича да е новото гадже на Шон Пен

След раздялата с Чарлийз Терон, актьорът е свободен
Обновена: 16 юли 2015 16:22 | 16 юли 2015 14:27, Мария Дуковска
4
Минка Кели отрича да е новото гадже на Шон Пен
Минка Кели; Getty Images

Преди по-малко от месец Минка Кели и Шон Пен предизвикаха слухове, че имат връзка. Причината бе фактът, че актьорът беше сред гостите на 35-тия рожден ден на чаровната брюнетка.

Папараци не успяха да заснемат двамата един до друг, но пък в мрежата се появи снимка само на Шон от същото заведение, заобиколен от приятелите на Минка.

Според запознати красавицата и холивудската звезда се запознали по време на благотворително събитие за Хаити. Двамата са известни с отдадеността си към различни благотворителни каузи.

Изглежда обаче на Кели не ѝ допадат спекулациите по неин адрес, ето защо тя написа в Twitter: „Не ми е присъщо да обсъждам клюки, но се надявам, че последната по мой адрес вече се забравя. Не се срещам с приятел, с когото вечерях в компанията на други приятели“.

През май Шон Пен се раздели с Чарлийз Терон, с която дори бяха сгодени.

Още звездни новини може да прочетете в Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


4
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
2
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Папараци не успяха да заснемат двамата един до друг, но пък в мрежата се появи снимка само на Шон от същото заведение, заобиколен от приятелите на Минка....da ne sa go...nego.....:))
1
0
 
2
 
! Отговори
Джедай Мастър преди 8 години
Я гледай, не знаех, че сбръчканият бездарник и социопат Пен се е разделил с Терон. Нали уж бяха мегавлюбени и т.н. Все пак добра новина.