Обама с покана за стриптийз клуб от Чарлийз Терон

За куриоза разказва актрисата в шоуто на Джими Кимел
22 юли 2015 14:14, Петя Славова
4
Обама с покана за стриптийз клуб от Чарлийз Терон
Снимка: архив, Reuters

Актрисата и модел Чарлийз Терон е разказала в шоуто на Джими Кимел за куриоз, който се случил с нея по време на срещата й с президента на САЩ Барак Обама. Тя е признала, че по време на разговора с американския държавен глава е била много нервна и неочаквано го поканила в стриптийз клуб, съобщи в. "Ню Йорк дейли нюз".

По думите на актрисата, след програма през март тази година, на която гости са били и президентът Обама, и Терон, държавният глава споделил, че с радост е участвал в шоуто на Кимел, тъй като там е можел да се бъде по-близо до младежта. А Терон му отговорила: "Ако искате да намерите общ език с подрастващото поколение, мога да ви заведа в стриптийз клуб."

"О Боже, Мишел Обама ще ме убие - разсмяла се актрисата. - Барак бе много учтив и весел. Видя, че се вълнувам по време на разговора. След този случай не можах да заспя цял месец. Всеки път, когато затварях очи, си мислех: "Господи, наистина ли поканих президента в клуб за стриптийз?".

Носителката на "Оскар", американската актриса и модел от южноафрикански произход Чарлийз Терон се е снимала в повече от 40 филма, припомня БТА.

Нощното ток шоу на Джими Кимел се излъчва по телевизионния канал Ей Би Си. Сред гостите му са звезди като Никол Кидман, Деми Мур, Робин Уилямс, Бен Афлек, Гари Олдман и др

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


4
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
3
2
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
ДО 3НЕ ПОЗНА ...ТОЙ СЕ ПАДА ПО РУСИЯ И ПРЕДАН САМО НА НЕЯ...
2
1
 
2
 
! Отговори
Оху преди 8 години
Не забравяйте да поканите и Путин- и той си пада по порното.
1
7
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
хм... глупачка...