Звездите, за които сантиметрите не са от значение

Вижте двойките с голяма разлика във височината
30 юли 2015 19:34, Теодора Драгоева
3
Звездите, за които сантиметрите не са от значение
Жерар и Шакира; Снимка: Getty Images

Казват, че за любовта няма граници, както и че човек може да я намери дори на най-неподозираните места. Доказателство за това са многото известни личности, които създават семейства, въпреки голямата възрастова разлика помежду им.

Друго характерно за доста звездни двойки е голямата разлика във височината. Сантиметрите, също както годините обаче, явно не са важни за много популярни лица, тъй като въпреки тях те са щастливи с по-високата или по-ниската си половинка.

Пример за това е спортно-музикалното семейство на Шакира и Жерар Пике. Футболистът и певицата ни най-малко не се притесняват от многото сантиметри, които ги делят и имат две прекрасни деца заедно.

И макар гласът на Шакира да я извисява, тя е висока едва 157.5 сантиметра, докато нейната половинка може да се похвали с височина от почти 2 метра или по-точно – 198 сантиметра.

В галерията на Тialoto.bg може да разгледате кои са останалите звездни двойки, за които голямата разлика във височината определено означава голяма любов!

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


3
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
2
4
 
5
 
! Отговори
От опит преди 8 години
Ако идеалът за красота беше ниска жена, нямаше най-известните моделите в света да са над 175 см. Според мен, за да си избере мъж ниска жена или има комплекси, обикновено това е малко "достойнство", или има друг интерес от нея, най-вече финансов.
1
14
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Обикновено децата на такива родители са с височината на майката. Представете си висок и красив баща с нисък и грозноват син. Ужас! При родители с еднакъв ръст има по-голям шанс децата да са по-високи дори от тях.