Приятелят на Боби Кристина - обвинен за смъртта й

Дал й "отровен коктейл" и потопил главата й във ваната
Обновена: 8 авг 2015 18:52 | 8 авг 2015 18:49, Петя Славова
6
Приятелят на Боби Кристина - обвинен за смъртта й
Снимка: архив, Reuters

Разпоредителят на наследството на Кристина Браун, наскоро починалата дъщеря на Уитни Хюстън, прибави към делото срещу партньора й Ник Гордън и обвинение в причиняването на смъртта й, съобщават Асошиейтед прес и Ройтерс.

В подновено дело Гордън се обвинява, че е дал на младата жена "отровен коктейл" и че е потопил главата й във ваната на банята, пише БТА.

22-годишната дъщеря на Уитни Хюстън почина в хоспис на 26 юли, около половин година след като беше намерена в безпомощно състояние с лице потопено във ваната в покрайнините на Атланта на 31 януари.

Още по темата

Гордън не получи от властите криминално обвинение. Първоначалната аутопсия не откри причините за смъртта при инцидента с Боби Кристина. Но сега семейството й, в лицето на изпълнителя на завещанието й, обвинява Ник Гордън в причиняването на смъртта й.

Във фаталния ден между двамата се е разразил скандал, като Гордън я нагрубявал с най-обидни думи. След това й е дал "отровен коктейл" от който припаднала и й натопил лицето във ваната.

Боби Кристина беше погребана миналата седмица до майка си Уитни Хюстън в гробището "Феървю" в Уестфийлд, Ню Джърси, припомнят агенциите.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


6
Още по темата: Боби Кристина
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
4
1
 
0
 
! Отговори
ewrf преди 8 години
Надали и е дал насила наркотичния коктейл? По-скоро са се е чудели какво още да си добавят... наркомански истории...лека и пръст, но наркотиците доведоха и майка и до там, но тя поне изпя няколко запомнящи си песни, а дъщеря и даже не завърши образованието си.
3
0
 
10
 
! Отговори
qwerty преди 8 години
Майка и я убиха по абсолютно същия начин,упоиха я и я удавиха във ваната.Беше ритуално убийство,в сградата където точно по това време се провеждаха наградите грами.
2
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Убил я е !! Тя го е направила наследник и вече са се карали и за да не го напусне и изпусне парата!!!!
1
5
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
С баща алкохолик и побойник и майка наркоманка кво да е поколението?Монахини и светци.Много ясно че я е убил за пари нали почнаха скандалите още на погребението и.Дори не я бяха заровили.