Лейди Гага - ексцентричната бъдеща булка

Звездата позира без грим и фотошоп за "CR Fashion Book"
22 авг 2015 22:38, Теодора Драгоева
9
Лейди Гага - ексцентричната бъдеща булка
Снимка: CR Fashion Book

Поп звездата Лейди Гага засне поредната си ексцентрична фотосесия за новия брой на списание CR Fashion Book. Кадрите са дело на модния фотограф Брус Уебър, а стайлингът е на Карин Ройтфелд. Гага позира в артистични черни и бели тоалети и много тюл, може би като подсещане, че скоро ѝ предстои да се омъжи.

Гримът на звездата е направен от Гучи Уестмаан. Снимките на Лейди Гага са без какъвто и да е ретуш.

Ето и няколко акцента от интервюто с 29-годишната певица:

За себе си и начина си на изразяване: "Вярвам, че е наше естествено право да изразяваме себе си по начини извън тези, които са ни учили като деца. Аз общувам най-добре чрез моята работа. Понякога чувствам, че мога да кажа нещо много по-ясно, не чрез думи, а чрез песен. Годеникът ми (Тейлър Кини) също често ме разбира по-добре, след като му изсвиря или изпея емоциите си. Някои неща просто не могат да бъдат обяснени с думи."

За напрежението, което чувства от това, че е поп звезда: "Когато едно 29-годишно момиче, на моя етап от кариерата си на поп певица, се появи на сцената, хората го смятат за остаряло. Всички са обсебени от идеята да имат перфектно тяло, лице и коса. Но, знаете ли, аз всъщност смятам, че дълголетието на артистите се дължи на това, че те разказват някаква история, оставят някакъв отпечатък след себе си, преследвайки своя талант. Аз ще обичам изкуството си до моята смърт. Явно ще трябва да се боря, за да продължа да изглеждам млада и модерна, а всъщност никога не съм била модерна. Аз винаги съм била анти-тенденциите."

За да видите снимките на певицата, посетете галерията на Тialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


9
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
7
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Перфектна е - сочна и с обикновено ненатрапчиво излъчване! А това че съм фен на Мейдън допълнително добави към емоцията гледайки част от снимките :)
6
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Преди първо ставаха звезди и после почваха - арогантност, капризи, вулгарно държание, а нормални отношения към заобикалящи, скандали, пиянски наркомански истории... Сега първо тия качества се проявяват и с това стават прочуити и звезди. И ние ги гледаме с захлас, мисля че не те са виновни а ние съвсем затъпяхме.
5
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
:-D Наскоро беше казала , че тя е следващата "Iron Maiden" и да не я сравняват с Мадона. Ето и фанелка е облякла :)
4
6
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
До 1:Гагата е грозна ***, бивша (ако има бивши) наркоманка, копир машина на т.н. мадона,четох преди години, че в САЩ имало около 40 000 много надарени музиканти, които свирятпо кръчмите и чакат своя шанс (който никога няма да получат).Гагата е някакво извратено копие на т.н. мадона - има повече талант и повече провокацияза да се задържи на сцената. Аз честно казано слд тези Гаги, Кейши и разни покклоници на дявола, превключих напълно на класическа музика до края на живота ми.
3
5
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Grozdanka Plashipotarnikova!
2
5
 
8
 
! Отговори
d-r Merakov преди 8 години
GOTINA E HARESVA MI
1
9
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Красива и доста интелигентна жена! Винаги има какво да каже за да отправи предизвикателство към шоу бизнеса и тенденциите в него било то в музикално или естетическо отношение.