Меган Фокс подаде молба за развод

Като причина Фокс е посочила "непреодолими различия"
22 авг 2015 13:14,
19
Меган Фокс подаде молба за развод
Снимка: архив, Reuters

Американската актриса Меган Фокс е внесла молба за развод със съпруга си -актьорът Брайън Остин Грийн. Двамата сключиха брак преди 5 години и имат две деца, предава АФП, цитиран от Дарик.

Като причина за разтрогване на брака Меган Фокс е посочила "непреодолими различия" между двамата.

Според източник, цитиран от "Пийпъл", в семейството имало големи караници, че Меган прекарва твърде малко време у дома. Меган е млада, красива и иска да работи. Тя е нетърпелива да гради кариера. Брайън изисква тя да му отделя повече време, отколкото й е възможно, посочил източникът.

29- годишната Меган Фокс и 42-годишният Брайън Остин Грийн се запознаха през 2004 г. на снимките на сериала "Надежда и вяра". След шест години съвместен живот те се женят на хавайския остров Мауи. Имат двама сина - Ноа, роден през 2012-а, и Боди - през 2014. 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


19
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
12
1
 
5
 
! Отговори
do 8 преди 8 години
и добри да са, спор няма, пак си е прилична, то и др.енчев много се хвали, но жена му прилича на претърпяла катастрофа
11
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
То ,или актьорите имат по няколко жени,или са си сами,като разбира се под сами разбирайте всяка вечер със различна мадама.Така си им харесва,а не да се обвързват и да правят деца.Тя е хубавка Меган Фокс,ама малко ми изглежда лигавка.Кой знае как го е командорила,много го е напрягала на бас.
10
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
До 9 съвет:Ти бил ли си някога в САЩ? Какво означава "навън" - да отидат на чалготека ли?Можеш ли да ми посочиш американски актьор имал през живота си само една жена?
9
7
 
3
 
! Отговори
и актьорите са тъпи преди 8 години
100% става дума за омръзване от съвместният секс и желание за разнообразие ! Сега ще оставят две деца да растат разделени от двамата родители ,а има къде къде по-съвременни начини да си разнообразяват секса без да се налага да крият един от друг , без да си изневеряват и без да си разбиват семейството ! Трябваше да си намерят едно или няколко семейства свободно мислещи и да се забавляват с тях с размяна на партньорите !
8
2
 
3
 
! Отговори
Честно преди 8 години
Не знаех, че ми е чак толкова навита !
7
5
 
7
 
! Отговори
съвет преди 8 години
Ами естествено ,че ще иска да прекарва повече време навън ,след като се е омъжила за мъж на годините на баща й ! Преди да се омъжвате мислете за бъдещият съвместен живот и се омъжвайте за не по-възрасти с 5 г. от вас ,а не да вземате в предвид колко влиятелен е пенсионера за когото се омъжвате !
6
2
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
До 4:Даже и визията на госпожата е доста съмнителна. Пуснах името и в Гугъли ми показаха поне 2 пластични операции, а тя даже няма 30 години.Не знам каква част от нея е естствена. Като ученичка предните й кучешкизъби са криви като на вампир.Американските пластични хирурзи са наистина много добри.
5
1
 
8
 
! Отговори
do 6 преди 8 години
Математиката май не ти е силната страна...
4
6
 
5
 
! Отговори
wtf преди 8 години
Запознали да се когато е била на 14?
3
2
 
22
 
! Отговори
ист преди 8 години
Непреодолими различия.Тя харесва мъжеТой харесва жениЖивотът е кратък.
2
1
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
като визия, няма спор, че може да отмори цял кораб, но като актьорски умения, е доста посредствена
1
0
 
11
 
! Отговори
xaxa преди 8 години
На тая просто нема да и се вЕрва баце! :D