Черно-бялата Ким, но разноцветната Кардашян

Дори и бременна, звездата позира гола от кръста нагоре
30 авг 2015 15:10, Теодора Драгоева
13
Черно-бялата Ким, но разноцветната  Кардашян
Снимка: C Magazine

Само преди няколко дни Ким Кардашян бе обявена за кралицата на Instagram, след като със своите над 44 милиона последователи в социалната мрежа измести музикалната дива Бионсе.

И макар че риалити звездата не се отличава с някакъв талант, факт е, че в момента тя е едно от най-влиятелните лица в световния шоубизнес.

Ким успя да спечели от своята слава, като разработи редица успешни бизнес идеи – книга със селфита, козметични продукти, участие в риалити предаване, видео игра, а много скоро ще се появи и новият ѝ уебсайт.

Последната заснета фотосесия на съпругата на Кание Уест е за списание С. В него 34-годишната Ким се появява гола от кръста нагоре, макар че в момента е бременна с второто си дете. Освен черно-бели разголени снимки, изданието предлага и интервю с риалити звездата. Ето и част от него:

Вече си селективна по отношение на проектите си. Защо?

"Преди правех всичко. Когато една марка дойдеше при мен и ми звучеше като добра идея, аз се съгласявах. Сега виждам как съпругът ми не прави нищо, освен ако той не го контролира и не вярва в него – а преди аз правех всичко, само за да участвам. Ето защо трябваше да отстъпя назад и да стана по-селективна".

Каква искаше да станеш, когато беше по-малка?

"Когато бях на 12 или 13 години, казах на най-добрата си приятелка, че трябва да участваме в "The Real World" (риалити предаване). То току-що беше излязло и си мислех как, когато стана на 18 години, трябва да се запишем. Тогава тя ми отговори, че не иска да участва в подобно шоу, а да бъде мениджър. Сега тя работи точно това, а аз участвам в риалити предаване със същата продуцентска компания, която прави "The Real World".

По какъв начин майчинството повлия на кариерата ти?

"Много. То ме научи как да подреждам приоритетите си. И бях принудена да си взема почивка за малко. Никога не съм харесвала застоите, но реших, че трябва да им се наслаждавам, а и тогава идват добри идеи. Именно в този период ми хрумна идеята за видео играта, както и концепцията за книгата ми – преглеждайки мои стари снимки, докато си подреждах работния плот".

Само две деца ли искаш?

"Лекарите смятат, че отново ще имам плацента акрета. Така че, ако плацентата ми се срасне по-дълбоко, отколкото миналия път, ще трябва да ми отстранят матката, от което малко се страхувам. Ще следим положението и ще видим как ще премине раждането".

В  галерията на Тialoto.bg може да разгледате още снимки от фотосесията на Ким Кардашян за списание С.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


13
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
7
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Тук ,на едното място , дах -чафутката ,на другото еврейският крокодил Гага . Светът се върти около тях и ако не са те, ще загине .
6
1
 
1
 
! Отговори
тото преди 8 години
Бутайте на низшите слоеве на населението жени с облик на ***, за да изчезне истинска ,българска жена.Нали товае целта?
5
1
 
2
 
! Отговори
байХой преди 8 години
дайте да и видим дупето!
4
1
 
12
 
! Отговори
като в катраница преди 8 години
Имала 44 милиона последователи.Вие виждали ли сте коментарите под снимките и в тоя профил.Повечето са написани горе долу в стил "ииии мноу мъ кефи газа ти якуууу" "любоф за винаги" и така нататък.Има и грамотни де- такива които се надяват семейство кардашян да им фърли некой долар.или да ги покани да се снимат заедно. Глад и *** брате.Глад от народа *** от Ким. Що са ни полети до Марс?
3
1
 
10
 
! Отговори
честит преди 8 години
....преглеждайки мои стари снимки, докато си подреждах работния плот-------голям плот ще да е било. Баш си е било кроялна маса.
2
1
 
18
 
! Отговори
честит преди 8 години
И макар че риалити звездата не се отличава с някакъв талант, факт е, че в момента тя е едно от най-влиятелните лица в световния шоубизнес.-----Еб... ти и държавата, еб...ти и демокрацията, където всичко в горното изречение е постигнато благодарение на един ОГРОМЕН, МАЗЕН, ТЛЪСТ
1
1
 
9
 
! Отговори
ha ha преди 8 години
и, вече от ляво.