Духовникова отпочина на остров Лимнос

Актрисата похвали гърците и туризма им
1 сеп 2015 07:26,
9
Духовникова отпочина на остров Лимнос
Снимка: Монитор

Теодора Духовникова си е починала прекрасно в гръцкия остров Лимнос. Това лято актрисата си да бъде през ваканцията си само с хората, които обича най-много - нейното семейство си и най-близки приятели.

"Да бъдеш под открито небе, на красив плаж – това е екстремно преживяване, много сървайвърско. Бяхме с кемпери. Не е най-комфортната ваканция, но ние имахме нужда точно от това", обясни пред "Монитор" Духовникова.

Актрисата похвали гърците и начина, по който са организирали морския си туризъм: "Починах си, заредих батериите. Мисля, че гърците много ги разбират тия работи с лятото. Там човек може да се чувства спокойно, а не просто да отиде от един бетонен град в друг. В Гърция можеш да усетиш удоволствието от това да бъдеш на брега”.

Теодора зачекна и болната си тема с Българското Черноморие, което обича толкова много. Тя дълги години е почивала в Лозенец, но заедно с приятелите си предчувствала, че това китно селце ще бъде съсипано.

"Българското Черноморие има голям проблем. Ако не спрем с презастрояването и превръщането му в едно толкова кичозно, пошло и мръсно място, освен най-бедните чужденци, които идват тук да пият евтино и да се възползват от красотата на българите, други туристи няма да привлечем”, категорична е звездата на Народния театър. 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


9
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
7
0
 
3
 
! Отговори
анонимен преди 8 години
"отпочина" срещам написано за пръв път, не знам дали и разговорно ми се е случвало
6
0
 
4
 
! Отговори
Секс преди 8 години
Харесват я заради фамилията и, която буди асоциации за едно много приятно преместване на въздушни маси във влажна среда.
5
0
 
8
 
! Отговори
ха преди 8 години
Пък аз си помислих, че е ПОЧИНАЛА и бая се уплаших...
4
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
на хубавото лесно се свиква
3
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Сигурно доста е духовничела и там, че и тук.
2
0
 
19
 
! Отговори
0 преди 8 години
Бурни аплодисменти за което...... а всъщност, коя е тая...?
1
2
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Страшна е.