Адреналинката Яна: Бившият взе сина ми!

Тя твърди, че бащата на детето не й дава да го види
17 сеп 2015 11:27,
45
Адреналинката Яна: Бившият взе сина ми!
Снимка: Двойката Яна и Ивайло на изписването на малкия Емил, Булфото, ахрив

Адреналинката Яна заяви в ефира на Нова телевизия, че не може да се пребори за детето си. Младата майка разказа, че биологичният баща на сина й го е отнел от нея още в началото на това лято.

Яна е разделена с бащата от няколко години. През септември 2010 година покрай русата адреналинка отново се разигра подобна драма. Тогава Яна публично обяви, че детето й е отвлечено от бащата. Въпреки че съдът постановява, че родителските права са нейни, бащата Ивайло Христов отказва да върне детето в продължение на няколко месеца. Твърди, че осигурява на сина им всички нужни удобства, че детето е в добри ръце и има кой да се грижи за него.

Тогава Яна обвинява Агенцията за закрила на детето в бездействие. В крайна сметка родителите се разбират и малкият Емил остава при майка си.

Случката обаче се повтаря. "В началото на това лято заведох сина си при родителите ми в Бургас. Той го е взел оттам заедно с неговите родители с обещанието, че ще го върне на следващия ден. Последно го видях на първия учебен ден", обясни Яна Христова.

Незнайно как и с какви документи Ивайло успява да запише момчето на училище. Яна разбира кое е въпросното школо и отива да види детето си там.

В студиото Яна разказа още и за поредица от нападения срещу нея от страна на Ивайло Христов. Тя твърди, че е унижаваха публично и пребивана. Вследствие на това съдът е издал ограничителна заповед на бившия й мъж.

И въпреки че съдът е присъдил родителските права за детето на майката, Яна не може да си обясни защо институциите бездействат и не и помагат да си го върне.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


45
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
25
0
 
13
 
! Отговори
? преди 8 години
Един класически пример за неработещи институции в България. Съдебното решение е присъдено в нейна полза, но няма кой да съблюдава спазването му. В случая е Яна, но колко родители са в нейното положение по различни причини? Иначе всеки сам прави избора в живота си, добър или лош, може да се сърди само на себе си.
24
5
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Държавата най-вероятно бездейства, защото никой (в случая майката) не е поискал връщане на детето. Иначе е хубаво, че се дават интервюта наляво и дясно, ама кой да пусне жалба, че детето е отнето от родителя - титуляр, ще и го върнат точно за няколко часа. А може би това е обяснението, тогава няма да има интервюта.
23
2
 
1
 
! Отговори
Аграрен Хулиган преди 8 години
С такава майка баща ми не требе ;))))
22
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
До Мадхаха най - сетне долових интелект :)
21
0
 
5
 
! Отговори
Мад преди 8 години
Майките също правят секс бе *** :)) Да не би тя да си е пуснала клипчето.
20
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Леле като чета коментарите все повече се обеждавам че сме ислямска държава. Спокойно няма да станем ние вече сме. Кое ви кара да мислите, че момичето не изкарва пари, или просто защото е красива е златотърсачка. Плюс това какво лошо има в това да правиш секс, лошото е ако партньорът ти се окаже *** и пусне клипа в интернет, моралисти - комплексари.
19
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Ама той тази татако не е онзи от клипа. А клипа кога е правен преди, по време на или след брака им? Щото и тя явно не му е останала длъжна. А бе да се оправят какво съм се замисли и аз.
18
0
 
5
 
! Отговори
антихрист преди 8 години
оправяйте си мастрафите
17
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
тоа кулуиздач лие? таа жълта фанела се барнал сигур е вело вело.... абе колелета.....
16
3
 
27
 
! Отговори
стар ерген преди 8 години
все повече се убеждавам че жените харесват много повече мъжете които са гадняри и са въздух под налягане - много празни приказки, сладникави комплименти, но само до момента в които жените им паднат.После нещата се обръщат наопаки, ама жените никога не мислят - за тях сериозните мъже са им скучни
15
3
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
много е добра има порно клипове в интернет на руска ..ва Гина Герсон но и тя не отстъпва.Чукнете в сайта и ще се убедите.
14
4
 
38
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Ами Янче, така е - когато гледаш колко е дебел портфейла, а не какъв е човекът. Този юнак навсякъде плаща яко и заради това не го закачат. Освен това разбирам,че не знаеш как се записва ученик в първи клас - ами с удостоверение,че е завършил предучилищна + копие от акта за раждане + адресна регистрация. Не е никак сложно и незнайно....Има много други двойки, които по-сериозни проблеми от твоите, но не обикалят телевизиите да ни занимават със себе си....
13
8
 
28
 
! Отговори
Сократ преди 8 години
Да е мислила пред кого си отваря краката.....
12
7
 
14
 
! Отговори
H преди 8 години
И нас какво на ябе
11
2
 
22
 
! Отговори
гп преди 8 години
Защото е в България и институциите са социални т.е. се държат служители не за да вършат работа, а за да взимат заплата и да е ниска безработицата!
10
7
 
39
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Аз не разбирам защо това хубаво момиче се занимава с такива ***. Първо оня *** пусна в публичното пространство клип, който се предполага че трябва да остане само за лична консумация сега този пък и взима детето..Жалко. Много е красива
9
11
 
29
 
! Отговори
. преди 8 години
Човека ползва тъпата **** за разплод, сега шута и кой откъде е. Ужасна драма шок и ужас..
8
12
 
45
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Нисък мъж. Какво хубаво може да очакваш? Дребнавост и комплекси. И как се е барнал на изписването на детето си? Разберете се като възрастни хора.
7
12
 
31
 
! Отговори
Mr Clean преди 8 години
Яна е уникално красива. Трябвало е да мисли, преди да се събере с тоя шушляк. Обикновено така се получава, когато за жените портфейлът прави един мъж най-добрия на света. Може само на себе си да се сърди сега.
6
4
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
И НЕЩО В ЕФИР НЕ ВДЪХВАШЕ ДОВЕРИЕ