Сем. Пит при специалист, Шайло иска да е Джон

Тя е първородната дъщеря на Брат и Анджелина
17 сеп 2015 12:08,
32

Снимка: Facebook

Холивудските актьори Брад Пит и Анджелина Джоли са се обърнали за консултация към специалист заради желанието на дъщеря им Шайло да бъде момче, съобщи Радар онлайн, като се позова на източник от обкръжението на звездното семейство.

Експертът не е дал еднозначен отговор дали Шайло е с лесбийски наклонности, или просто е бунтарка. Специалистът, чието име не се уточнява, е предположил, че в тийнейджърска възраст момичето може да надрасне детските си предпочитания и да стане много по-женствено.

Източникът е разказал на Радар онлайн, че експертът е опровергал предположението на Брад Пит, че Шайло се прави на момче, защото расте в обкръжението на трима братя, на които се опитва да подражава във всичко и предпочита да играе с тях, а не със сестрите си.

"Казаха им, че Шайло щеше да си е такава, каквато е сега, дори и ако растеше заобиколена само от сестри и те като родители не са допуснали никаква грешка във възпитанието на детето", е споделил източникът от обкръжението на Джоли и Пит.

Все пак специалистът е посъветвал холивуските актьори да разширят кръга на децата, с които Шайло общува. Той предполага, че светът на децата на звездното семейство, които учат у дома и дружат само едни с други, е прекалено малък и тесен.

"Брад и Анджелина потърсиха специалист, само заради това, че обичат Шайло и й желаят най-доброто. Те искат тя да се чувства обичана и защитена", е разказал източникът. Той е подчертал, че двамата актьори се отнасят с разбиране към поведението и външния вид на момиченцето и не възнамеряват да го променят насила.

Родената през 2006 г. Шайло Джоли-Пит е първото биологично дете на двойката, която живее заедно от 2005 година, но сключи брак през 2014 г. Звездното семейство отглежда шест деца, три от които са осиновени.

През 2008 г. Брад Пит разказа в телевизионното шоу на Опра Уинфри, че момиченцето е поискало от семейството да го наричат Джон. През 2010 г. Шайло е заявила, че иска да е късо подстригана и родителите са се съгласили.

"Шайло си мисли, че една от братята й", разказа навремето Анджелина Джоли в интервю и сподели, че малката иска да носи само момчешки дрехи.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


32
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
24
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
малка сладуранка, може да стане артистка...
23
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Прилича на баща си, а в акъла на майка си!
22
0
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Просто детето НЕ харесва името си. По-подходящо е за куче, отколкото за човек.
21
1
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Около тези личности, е пълно с неестествени неща. Така, че нищо особено.
20
0
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
ПРОСТОТИИ
19
1
 
14
 
! Отговори
Горан преди 8 години
А, бе вече не е и много лесно да си мъж в този свят... пресилено е това твърдение. Трябва да си силно толерантен, съпричастен към хората с различна сексуална и всякаква друга ориентация, и в противен случай си лош, примитивен, изостанал, отвратителен, и прочее...
18
1
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
В този свят, въпреки големите претенции на феминистките, е по-добре да си мъж и малката го е разбрала отрано. Да я оставят на мира, ако е само заблуда - в пубертета, като я ударят хормоните пак ще се върне към женската си природа.
17
0
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
И мен да ме бяха кръстили Шайло, щях да предпочета да ми казват Джон.
16
0
 
23
 
! Отговори
Горан преди 8 години
Е, ми да... да бяха кръстили момичето с нормално име, какво е това Шайло... Откачени са всички звезди, особено когато опре до избор на име за дете!
15
1
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
С такава кукувица като Джоли, нищо не може да ме учуди.
14
6
 
3
 
! Отговори
Валерия. преди 8 години
До азБлагодаря за съвета, но от мен се изисква да пиша, а не да мисля.
13
0
 
19
 
! Отговори
аз преди 8 години
Мила Валерия, научи разликата между транссексуален и хомосексуален и си поправи статията.
12
1
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
ама каква невероятна прилика и с майката и с бащата!!!
11
17
 
7
 
! Отговори
lol преди 8 години
Това, ако беше в Русия да я бяха пратили в дом до сега, или направо да започват хормонална терапия.
10
1
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
hubavo dete. dano nameri pytia v jivota si
9
3
 
19
 
! Отговори
нема страшно преди 8 години
Винаги могат да осиновят още 15-16 чавета.
8
7
 
40
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Ами те отначало я подкрепяха......Сега им идва в повече вече..... Тези деца нямат никакви социални контакти - живеят сами в огромни имения с бавачките си, не ходят никъде без охрана, детските паркове ги затварят само за тях - какво очаквате ..... Това момиченце живее с братята си, копира тях, иска да е като тях. Тя няма среда - не може да види други момичета и момчета, да комуникира и общува нормално с двата пола....На всичко отгоре и родителите и си правят реклама на нейн гръб.....Кофти работа
7
4
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Малиййй, толкова ли закъсаха тея за ПР, че до децата опряха?
6
3
 
20
 
! Отговори
онбашията преди 8 години
някой да сезира лгбт организациите че тия тиранични родители подтискат правото на детето само да реши какъв пол да е!
5
13
 
32
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Западните ценности в действие! Повдреждат децата си с техните изкривени разбирания за всичко! Стига с тази Америка, да отиват в забвението, време е за действие в името на нашите деца и бъдещете, не искам децата на бъдещето да са обръкани, да почитат еврейски ритуали и да се кланят на Сащ!