Мисията невъзможна: Том Круз пропусна сватбата на дъщеря си

Осиновената му щерка Изабела се омъжи за компютърен консултант
1
Мисията невъзможна: Том Круз пропусна сватбата на дъщеря си
Снимка: Reuters

Холивудският актьор Том Круз е пропуснал сватбата на осиновената си дъщеря Изабела, въпреки че е платил изцяло събитието, съобщава Контактмюзик.

22-годишната Изабела Круз, която по професия е фризьорка и живее в британската столица, се е омъжила за избраника си - британския компютърен консултант Макс Паркър. Това е станало на тайна церемония в лондонския хотел "Дорчестър" на 18 септември.

На сватбата обаче не са присъствали нито Том Круз, нито бившата му съпруга Никол Кидман, с която по време на брака си осиновиха Изабела. Бившата двойка има и осиновен син - 20-годишния Конър.

Според сайта за знаменитости TMZ.com на събитието не са присъствали и родителите на Макс Паркър, тъй като младоженците са искали сватбата им да бъде в тесен приятелски кръг. Въпреки отсъствието си, Том Круз с удоволствие е заплатил разходите за церемонията и последвалото парти.

От сайта отхвърлят и спекулациите, че холивудският актьор е пропуснал големия ден на осиновената си дъщеря, тъй като е недоволен, че партньорът й Макс Паркър не е сциентолог.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


1
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари