Г-жа Бонд я мъчи сексизмът в Холивуд

Рейчъл Уайз се чувства потискана от мъжете в киното
3
Г-жа Бонд я мъчи сексизмът в Холивуд
Снимка: Harper's Bazaar

Рейчъл Уайз е една от най-красивите и женствени британски актриси в Холивуд. Тя доказва този факт и с последната си фотосесия за Harper's Bazaar, Великобритания.

45-годишната г-жа Джеймс Бонд (Рейчъл е съпруга на Даниел Крейг) говори пред изданието за своята дългогодишна кариера във филмовата индустрия. Тя засяга и модерната напоследък тема за сексизма в киното, който според нея е проблем на съвременното общество.

"Забелязала съм тази тенденция към желанието на актрисите да бъдат симпатични по един начин, който не е очакван или изискван от мъжете-актьори. Не мога да разбера как и кога се е случило това. Ако погледнем назад към актрисите от Златната ера в Холивуд, например Барбара Стануик и Бети Дейвис, ще видим, че те са трудни, но емблематични жени и хората са се прекланяли пред таланта им", споделя звездата.

Въпреки това, Рейчъл споделя, че не всички режисьори проявяват неуважение към актрисите. Например последният режисьор – Йоргос Лантимос, с когото тя е работила по филма си "The Lobster", се отнасял към жените по един възхитителен начин.

"Той е изключително нежен и таи много уважение към жените. Мисля, че наистина обича нежната половинка от човечеството. Просто се чувства комфортно в женска компания, което не важи за повечето от неговите колеги.“

Лентата "The Lobster" е научнофантастичен филм, в който, според законите на града, необвързаните хора са длъжни да си намерят романтичен партньор в рамките на 45 дни или се превръщат в зверове и биват изгонени в гората.

Световната премиера на филма е 16 октомври. Сред другите звезди на лентата са Колин Фарел и Леа Сейду.

Вижте снимките на Рейчъл за списанието в галерията на Тialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


3
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
2
0
 
3
 
! Отговори
Секс преди 8 години
За разлика от Даниел Крейг аз мога да я държа във въздуха половин час без ръце.
1
1
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Прекрасна жена.Рядка женственост и ненатрапчив сексапил. Забравено почти..!