Влюбчивите сте? Вижте какво ще разберете за любовта рано или късно

До какви изводи ще достигнете, ако казвате често "Обичам те"
Обновена: 10 окт 2015 22:36 | 10 окт 2015 22:14, Теодора Драгоева
11
Влюбчивите сте? Вижте какво ще разберете за любовта рано или късно
Снимка: outnow.ch

Ако се влюбвате често и сте казвали фразата „обичам те“ много пъти, тя може би вече е започнала да губи своето значение поне за вас.

Ако се замислите обаче, ще осъзнаете, че сте познали и истинска, и фалшива любов в живота си и може би най-накрая сте готови да направите разликата между двете.

Не е добре да се държите небрежно към чувствата си, дори и да сте безнадежден романтик, който винаги е в очакване на идеалната си половинка.

Докато я чакате, оглеждайте се, но не се захващайте с обречени отношения, за които още от самото начало знаете, че няма да приключат със сватбени камбани.

Ето и какво ще научите рано или късно, ако сте влюбчива натура:

Фразата „Обичам те“ невинаги е гаранция за любов.
Много хора са склонни да казват тази фраза на гаджето си, но без да се замислят дали това е така. Тези думи са дълбоки и говорят за едни сериозни взаимоотношения. Ако някой ви ги каже твърде бързо – не му вярвайте. Вие също не бързайте да ги изричате на половинката си, ако сте с нея отскоро.

Човек не може да се насили да обича някого.
Сигурно сте били част от връзка, в която другият човек ви е обичал повече, а вие просто сте се примирявали с неговото обожание. Човек не може да се влюби по задължение или от чувство за дълг и вина. Ако не изпитвате любов към партньора си, вие няма да можете да му дадете това, което той ще очаква от вас. Рано или късно истината ще излезе наяве и връзката ви ще се разпадне с излъгани очаквания.

Още по темата можете да четете в Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


11
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
3
0
 
2
 
! Отговори
Секс,27г, надарен преди 8 години
На погребението на Минко мандолинен оркестър ще изпълни траурния марш в тра-ла-ла минор.
2
2
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
обичам те стави ми лошо от тази фраза
1
1
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
По добре да ти казват обичам те по често отколкото 2,3 пъти за 30 години или само когато и купиш златен ланец или скъп пръстен.