Порнозвезда скочи на Чарли Шийн: Той криеше!

6 жени готвят съдебни искове срещу серопозитивния актьор
18 ное 2015 21:25, Красимир Ангелов
72
Порнозвезда скочи на Чарли Шийн: Той криеше!
Снимкa: Twitter

Бившата порноактриса Бри Олсън обвини някогашния си партньор – холивудската звезда Чарли Шийн, че е скри от нея информацията за здравословното си състояние, съобщава британския  "Дейли мейл".

Както е известно, преди ден звездата от "Двама мъже и половина" призна, че е серопозитивен, като е разбрал тежката новина преди 4 години.

29-годишната Олсън направи това изявление в ефира на радиопредаването "Шоуто на Хауърд Стърн" по радио Sirius XM Radio. По думите на порнозвездата тя се е срещала с Чарли Шийн през 2011 година, като двамата периодично са правили секс без предпазни средства.

Олсън напомни, че според думите на самия актьор, тогава той вече е бил болен и е знаел диагнозата си. Бившата приятелка на звездата от "Двама мъже и половина" обаче веднага уточни, че си е направила тест за ХИВ, който се е оказал отрицателен, съобщава БТА.

Същевременно стана ясно, че най-малко шест жени са се обърнали към юристи и подготвят искове срещу Чарли Шийн. Дамите твърдят, че са правили секс с Чарли Шийн и той не им е казал, че е носител на ХИВ вируса.

Още по темата

Холивудската звезда може да има сериозни проблеми със закона след своето признание. В щата Калифорния са незаконни незащитените полови контакти с хора, които знаят за своето заболяване. Те са застрашени от 6 месеца затвор за всеки отделен случай.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


72
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
46
0
 
3
 
! Отговори
чикибоец преди 8 години
Поредната среброманка която гледа да изкара някой милион от тотално обеднелия Шийн! Първо: т.н. порнозвезди имат договор че без *** само пред камерата да се праскат.Още повече че преди всеки филм им правят пълни изследвания. Сега поогладнялата бивша секс тружиничка се опитва риба в мътна вода да лови но уви Чарли всичко профука а знаем че галошите на босия няма как да вземеш.
45
0
 
0
 
! Отговори
Do 40 преди 8 години
Брат, ако ям това, което обичат възрастните означава, че трябва да се натъпча с шоколад и кашкавал. Тях само това им се яде.
44
0
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Той криел, а тя простата защо не е ползвала презервативи и не е настоявала за това?! Чарли е известен с репутацията си на женкар - трябва да си напълно луда, за да не настояваш да го правиш с кондом винаги! Няма такова чудо като "доверие". При все, че е и порно звезда би трябвало да е наясно с тези неща...
43
0
 
6
 
! Отговори
Кънчо преди 8 години
До МенДа, нали. Истинско име Карлос Естевес. Просто лъха на юдаизъм.
42
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Zashto ne ostavjat choveka na mira, i bez tova ne mu e lesno!!!
41
9
 
5
 
! Отговори
... преди 8 години
Рак също е вид СПИН. СПИН е такава болеест за която няма лечение. Синдром на Придобита Имунна Недостатъчност. Така че СПИН като болест - няма. Това е синдром, не болест.
40
4
 
6
 
! Отговори
Мен преди 8 години
Евреин, кво да го правиш...
39
0
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Ихаааа много важна новина!Брито ся шяла да съди Чарлито за мильони!Па дребна работа че вдигнаха цената на винетките.
38
17
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Съсипват му кариерата, както я съсипаха на Майкъл Джаксън, както съсипаха кариерата на Бил Косби, както са съсипвали кариерите на много други само защото са им неудобни. Това е целенасочено.
37
6
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Хепатит Б е много по опасна болест от Спин, разбирасе от фазата на хепатит Б! И все пак спин се води за най коварното заболяване!
36
18
 
9
 
! Отговори
Д-р преди 8 години
Никой до сега не е умрял от СПИН. Умрели са тези, които са лекувани от СПИН. СПИН, това е отслабване на имунната система, която може да се получи по много причини. Грип, жълтеница, след ваксинация и т.н. Болният (със слаб имунитет) когато бъде прегледан, лекарят решава да му лепне зловещата диагноза СПИН и хайде вече трябва да се мре. Поне така ни плашат всички.
35
1
 
34
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Искате ли да живеете много! Яжте това, което ядят вашите възрастни роднини! Майка ми е на 82години, и аз ям това което харесва тя! Не подценявайте старите, не случайно са стигнали такава възраст!
34
0
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Ей, к.ретенчета за спин не знам, но от рак не виждам спасение! Това не е зараза, това е деформация на ДНК-то във всяка часто от тялото! Така знам аз, пък вие кажете?????Маса мой познати си отидоха от това!
33
0
 
8
 
! Отговори
До 31 преди 8 години
Изглежда, че изобщо не разбираш от компютри.... ако ти е скапан комп и 10 антивирусни да сложиш по-добър няма да стане... така че пийс си пърцуцата със сланината и ходи пиши в бг мама глупостите си...
32
5
 
34
 
! Отговори
до 39 преди 8 години
Им моят дядо ми каза преди да си замине, че е доволен от живота и за нищо не съжалява... във всеки град си имаше любовница и приятелите го харесваха, защото беше пич, мъжкар и обичаше живота. Опитвам се да живея като него и част от неща са ги събрали в образа на чичо Чарли... да е жив и здрав, а на всички от сайта пожелавам и пълноценен живот! Наздраве :)
31
1
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Той криеше!И парцуца пиеше!
30
2
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
do 38 Моя дядо преди да умре 2 седмици преди това от леглото си ми каза Наживях се! Да можете и вие толкова да видите и преживеете колкото мен....На 96 години почина!
29
1
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
До Анонимен 2 Колкото добре да си живял,колкото и да си имал и си взел от живота,когато наближи времето,все ти се струва,че е било малко и че не е било всичко! Нека да живее повече човека,не съм му враг,пък и не е лош актьор!
28
3
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Га яде кюфте-е-е-та що не рева ***,а?
27
10
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
The Show Must Go On, Бат Чарли! Бъди звезда докрая, и в ада и във рая!Бъди звезда в живота! Бъди звезда и в смъртта!Фреди го направи! И ти можеш!Обичам те, човече!

Спонсорирани публикации