Андреа с нова придобивка - кола за 200 бона

Кобрата пък още си кара старата кола
6 дек 2015 11:38,
56
Андреа с нова придобивка - кола за 200 бона
Снимка: архив Bulphoto

От известно време насам фолк дивата Андреа се подвизава с чисто ново Порше, чиято стойност надхвърляла 200 000 лева, пише списание "Блясък".

Цената на возилото била толкова солена, тъй като автомобилът бил поръчков. Кобрата изненадал своята любима, като й подарил лъскавия джип, просто защото искал да я зарадва, разказват близки до звездната двойка. Новата придобивка на певицата била с всички възможни екстри за модела.

"Предишната кола на Андреа беше същата марка, само че далеч по-обикновена. Явно Кубрат е решил, че вече е време любимата му да се качи в нещо по-добро“, обсъждат ги в светските среди.

И докато атрактивната блондинка се вече се вози в последен модел поръчков автомобил, то самият Пулев все още се подвизава със старата си кола и изглежда няма никакво намерение да я сменя. В момента Кубрат се вълнувал по-скоро от новото си начинание – спортния център, който създаде с брат си, и влагал финансите си там.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


56
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
15
7
 
30
 
! Отговори
българин преди 8 години
А,деца кога ще ражда?Кога ще бъде майка,за да се осмисли живота на тези двама хубавци?Това представлява днес нашия християнски свят.Тежък женски,почти античовешки егоизъм.Важно било как изглежда госпожицата /вече над 30 г/,а не колко деца е родила и отгледала.Нали се оправдаваме с недоимъка-тази да ви изглежда бедна?!После ревем,че се топим като нация,а мюсюлманите и ромите стават все по-много.Те не живеят по-добре от нас,но раждат в пъти повече.Причината си ев нас.
14
2
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Подарил е силна дума. Предполагам като я изрита ще се окаже, че си е негова и тя само я кара :)
13
12
 
5
 
! Отговори
Пешинката преди 8 години
До Анонимензащото са скапаняци ... в училище ги биехме .. това че е програмист и зима добра заплата не ме бърка.. даже такъв *** ако си мисли че е баш човек заради това че е програмист си пълен ***..нещастниците си остават нещастници :) да не говориме че е бот а не човек :)
12
2
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
За това Порше Кобрата миналата година бая бой изяде от Кличко. Сега остава Андреа да му бие шута. С такива оли.гоф.рени ку..вите си живеят много добре.
11
3
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Защо няма статии са програмистите които блъскат доста и малко по малко допринасят за благополучието на народа ни?
10
4
 
19
 
! Отговори
Чичо Скрудж преди 8 години
Да си я кара със здраве. Не сте прави за учителите. Някои такива в Оксфорд и Харвард могат да си позволят с лекота даже много по-скъпи автомобили. Пък като искате да сте богати пейте, боксирайте се, или упражнявайте т.н. високодоходни професии дето ги знаете.
9
1
 
34
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Няма ли да качите новина за стойностни хора, ами ни занимавате с кръчмарски певачки и биячи? Какво, като имат пари?! Пари се печелят и губят, но или си личност или си "пази боже сляпо да прогледа".
8
2
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
КАЙЕНА БИЛ С МНОГО ЕКСТРИ ЗА БЪДЕЩАТА БУЛКА.
7
16
 
14
 
! Отговори
инженер-пенсионер преди 8 години
В цял свят е така. Само нашите т.н. учители -пенсионери или партийни секретари-пенсионери искат за най по баш. Само , че пенсията зависи от това какви вноски си правил , а не от самочуствието на бай Тошовите *** . Едно е да внасяш всеки месец по 400 лв. , а друго е да внасяш по 50 лв. Айде чао другари .
6
3
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
въх му майко бягам да и отвора един Компотхахаааааааа
5
5
 
24
 
! Отговори
АТАКИСТ преди 8 години
Андрея, трябва да благодариш на Чичо си Харис. Все пак голяма саможертва направи за да участва в цирка снощи, че твой Опулев да гепа някой кинта. Разбирам ви- и вие душа носите, и вие трябва да ядете, но на гърба на наивния народ....някак си тъпо изглежда. Е, то за вас безскрупулните е без значение. Забравих!С кеф да си караш количката от чичо ти Харис, мадам!
4
4
 
12
 
! Отговори
не е за пръв път преди 8 години
Да я кара докато може общо взето когато му омръзне от нея след някой друг прав между очите ще се вози в градския транспорт.
3
5
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Честито. От спорт в България се печели повече от музика.
2
5
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Коя е тази?
1
1
 
16
 
! Отговори
xc преди 8 години
Поне една снимка на колата да бяхте дали