Ди Каприо – най-добрият според Гилдията на актьорите

Най-добра актриса стана Бри Ларсън за ролята си в "Стая"
Обновена: 31 яну 2016 08:05 | 31 яну 2016 08:02,
22
Ди Каприо – най-добрият според Гилдията на актьорите
Снимка: Reuters

Гилдията на филмовите актьори в САЩ, която обединява около 165 хиляди актьори в киното и телевизията, връчи кинонаградите си за 2016 г. на церемония в Лос Анджелис.

Леонардо ди Каприо спечели в категорията най-добър актьор за ролята си във "Възвръщенецът" - филм на мексиканския режисьор Алехандро Гонсалес Инярито за живота в Дивия запад. Ди Каприо е номиниран и за наградата на Американската киноакадемия и според киноекспертите има огромни шансове да получи заветната статуетка, припомня БТА.

Най-добра актриса стана Бри Ларсън за ролята си във филма "Стая".

Главната награда за най-добър актьорски състав получи филмът "В светлината на прожектора". Лентата на режисьора Том Маккарти е основана на реални събития и разказва за разследване на журналисти от вестник "Бостън глоуб" на случаи на педофилия, извършени от свещеници в бостънската епархия. Филмът е номиниран за шест Оскар-а, включително в категорията "най-добър филм на годината".

За най-добър поддържащ актьор гилдията награди Идрис Елба за ролята му в "Зверове без родина", за най-добра поддържаща актриса - Алисия Викандер за "Момичето от Дания".

Каръл Бърнет получи признанието за цялостно творчество.

В телевизионната част сериалът "Абатство Даунтаун" беше отличен за най-добър актьорски състав. Наградата за най-добър актьорски състав в комедиен сериал получи "Оранжевото - хит на сезона".

Признание за най-добър актьор в драматичен сериал получи Кевин Спейси за политическата драма "Къща от карти", а за най-добра актриса - Вайола Дейвис за "Как да избегнеш наказание за убийство".

Наградата за най-добър актьор в комедиен сериал беше връчена на Джефри Тамбър за "Прозрачен", а за най-добра актриса в същата категория - на Узо Адуба за Оранжевото - хит на сезона".
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


22
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
15
0
 
2
 
! Отговори
Snorky преди 8 години
Откакто започнаха да работят съвместно със Скорсезе прави все по добри роли. Колкото по-бързо вземе първия си Оскар толкова по-бързо ще вземе вторият! Давай, Лео!
14
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Страхотен е.Толкова хубави филми има и толкова добри роли.Тази година е неговата,награда след награда,Оскара му е в кърпа вързан.
13
1
 
4
 
! Отговори
изнервен преди 8 години
Не е лош актьор и може би заслужаваше Оскар-а, но за предишни филми. В този, който трябва да се превежда "Отмъстителят", не блести с нищо - ролята е банална и поне 100-на други актьори щяха да я изиграят по същия начин. Освен това филмът е изключително тривиален и със слаб сценарий и режисура.
12
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Най-добрата роля на Лео е в "Защо тъгува Гилбърт Гейп".Там играеше себе си.
11
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Няма нужда от Оскари, Най -добрият е. Даказа го и в Завръщането.
10
1
 
3
 
! Отговори
WASILISQNISGERMANI преди 8 години
KABRIO E KLASA......
9
0
 
9
 
! Отговори
Iva преди 8 години
До TinaДа не забравяме и 2 от най-добрите му филма - "Хвани ме ако можеш" и "От другата страна".Който ги е пропуснал, обезателно да гледа.
8
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
А кой е този филм "Възвръщенецът"?
7
1
 
15
 
! Отговори
честно преди 8 години
Преди ми беше много лигав, но сега с ръка на сърце мога да кажа, че е много добър актьор. Явно с времето, някои хора просто израстват. Браво! Да е жив и здрав и да ни радва с още много хубави роли.
6
2
 
21
 
! Отговори
@@@@@@@@@@@ преди 8 години
Най-слабата му роля бе в Титаник! Може би защото беше още момче... Но от тогава - само на горе!И днес спокойно мога да заявя , че е най-добрия актьор!
5
17
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Ако Лео е класа, то останалите номинирани за Оскар са извънземни!
4
1
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Ди Каприо е уникален актьор но филмът, за който е номиниран тази година не става. Беше пропуснат за къде, къде по-гениални изпълнения в "От другата страна", "Кървав диамант", "Злокобен остров", "Джанго без окови" ако щете
3
3
 
39
 
! Отговори
s преди 8 години
Ди Каприо има наистина впечатляващи изпълнения. Страхотен актьор и без смешните оскари.
2
3
 
42
 
! Отговори
Някой преди 8 години
Браво, Лео! Един от най-добрите актьори на нашето време!
1
2
 
40
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Браво на Лео! Голям е !