Ким Кардашиян и Джоан Роулинг – кралиците на нета

Изненадващо липсват Тейлър Суифт и Бионсе
17 мар 2016 17:00,
8
Ким Кардашиян и Джоан Роулинг – кралиците на нета
Снимка: Instagram

Риалити звездата Ким Кардашиян и съпругът й, рапърът Кание Уест, намират място в класацията на сп. "Тайм" на 30-те най-влиятелни личности в интернет, съобщи Контактмюзик.

Ким Кардашиян и британската писателка Джоан Роулинг - авторката на романите за Хари Потър, фигурираха и в миналогодишния списък. Благодарение на активната си интернет изяви, те запазват мястото си и в тазгодишната класация, пише БТА.

Съставителите й отбелязват, че Ким Кардашиян редовно присъства в заглавията със своите публикации на "голи селфита", които впоследствие й се налага горещо да защитава.

Съпругата на Кание Уест получава похвала и за популярността на мобилните й приложения, както и за собствения й набор от емоджита, известни като кимоджита.

Писателката Джоан Роулинг също лесно затвърждава статута си на влиятелна интернет персона, благодарение на това, че активно използва Twitter и сайта си Pottermore, за да разширява Вселената на Хари Потър.

Съпругът на Ким Кардашиян, рапърът Кание Уест, дебютира в класацията на сп. "Тайм", с редовните си изяви в Twitter, за да изкаже "гръмко" публичното си мнение по различни теми - от музиката си до модните си начинания, както и да се "нахвърли" върху свои колеги, сред които Уиз Калифа и Дедмаус, както и срещу рок продуцента Боб Езрин. Според репортера Нолан Фийни Кание Уест е "усъвършенствал изкуството да се "вихри" в Twitter,  споделяйки откровени мисли, които често са толкова провокативни - ако не и повече, колкото музиката му". Рапърът освен това използва интернет, за да "разклати общоприетите представи за албум".

Канадският рапър Дрейк също прави дебют в класацията, благодарение на видеото към парчето му "Hotline Bling", което вдъхнови куп миймове.

Място в списъка намира и британският актьор и комик Джеймс Кордън, който предизвика оживление в интернет с популярните си автомобилни караоке скечове, включващи дуетни изпълнения със звезди като Адел, Стиви Уондър и Джъстин Бийбър.

Класацията на сп. "Тайм" на 30-те най-влиятелни личност в интернет включва също Краля на Snapchat диджей Халед, бившия олимпийски атлет Брус Дженър, доведения баща на Ким Кардашиян и бивш олимпийски атлет Брус Дженър, който смени пола си и стана Кейтлин Дженър, претендента за президентска номинация от Републиканската партия Доналд Тръмп, футболния "жребец" Кристиано Роналдо.

Изненадващо в тазгодишната класация не фигурират звезди от миналогодишния списък като Тейлър Суифт, Бионсе, Гуинет Полтроу и Шакира.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


8
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
4
3
 
6
 
! Отговори
Джон преди 8 години
До 4Не няма, погнусата е твърде силна.
3
6
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
бе айде сега. Убава жена е. и Сички тук детУ сЪ пишЪт на фЪшисти, расисти и нихилисти щЪ свалят гащите на моментОт ако станИ чудо и имат шанса да..
2
1
 
4
 
! Отговори
Шофер преди 8 години
Защо ни занимавате с подобни неща? ЗАЩО ?
1
0
 
6
 
! Отговори
Джон преди 8 години
Аз съм такъв "фен" на африканската к0.вра Кардашиян, че искам лика и на тоалетна хартия за да я събирам често с кафяви неща каквито тя обича.