Кремираха Принс, урната с праха му на специално място

Поп звезда бе почетен от най-близките си на частна служба
Обновена: 24 апр 2016 12:14 | 24 апр 2016 08:19, Красимир Ангелов
22
Кремираха Принс, урната с праха му на специално място
Снимка: БТА

Принс е бил кремиран и почетен от най-близките си хора на частна възпоменателна служба,а прахът му ще бъде положен на място, което ще бъде запазено в тайна, предаде Асошиейтед прес, като се позова на импресариото на американската поп звезда.

Още по темата
Музикантът почина на 57-годишна възраст в четвъртък.

Ивет Ноел-Шуър съобщи в изявление, че семейството и приятелите на певеца са се събрали "на частна, красива церемония, за да се сбогуват любещо с него. Тя не уточни кога се е състояла службата.

Близки на Принс като басиста Лари Греъм бяха забелязани да влизат вчера в имението на покойната звезда в предградие на Минеаполис "Пейсли парк". Сестрата на певеца Тайка Нелсън и зет му Морис Филипс също бяха видени на място, както и автомобили на фирма за кетъринг.

Стотици фенове се бяха събрали пред комплекса в град Чанхасън, където Принс живееше и записваше своите песни. Оградата на имението бе покрита с пурпурни балони, цветя, рисунки, китари и други предмети и вещи.

Аутопсията на Принс бе направена в петък, но властите не посочиха причина за смъртта му, като се ограничиха да кажат, че резултатите ще станат известно след дни или дори след седмици. Ноел-Шуър също заяви, че причината за смъртта на звездата е неизвестна. Резултатите от аутопсията ще станат известни най-рано след четири седмици, посочи тя.

Принс бе открит безжизнен в асансьор в "Пейсли парк". Шерифът на окръг Карвър каунти, където се намира имението, и съдебните медици отказаха да разкрият дали предписани лекарства са били взети от дома на певеца след смъртта му.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


22
Още по темата: принскремация
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
16
1
 
0
 
! Отговори
Дърт Крейзър преди 8 години
Принц не е толкова зле като , Карадайн дето го намериха в гардероба, увиснал на топките си ... Тоя само е подсмърчал - без да има хрема
15
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
До т*панара Членска карта 7:Детето му е починало, но творчеството му има много по-голяма стойност от всички безсмислени деца, които си нацвъкал ти и такива като теб!
14
1
 
5
 
! Отговори
!!!! преди 8 години
До ннВелик е точно с песните си, които са непреходни! Не с пикантерии от живота си!!Той е доказал себ си изпълнител, песните му се слушат от няколко поколения! Смешно е да говорите такива неща, просто смешно!
13
2
 
0
 
! Отговори
Жокера е Наркоман преди 8 години
И от кво умря в крайна сметка?
12
0
 
13
 
! Отговори
!!!! преди 8 години
Едно нещо не разбирам: като не се интересувате от статията, защо я четете и после коментирате? това, че не сте наясно кой е принс не е за чудене, нормално, две трети от българите слушат така съдържателната поп фолк музика и ако статията е за някоя чалга "икона", която е заголила бедър или бюст може би ще ви е интересна и ще я познавате...Велик певец, жалко за такива като вас, които не виждат по-далече от носа си...
11
8
 
3
 
! Отговори
Атанас преди 8 години
Още един афроамериканец е станал по светъл - сив. Метод вкарваме го в крематориума и готово.
10
7
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Цяла седмица пишете за тоя ***. Вие да не сте му били дилърите, че така ви е мъчно за него?
9
4
 
1
 
! Отговори
нн преди 8 години
Само това, че се е затрил от наркотици показва колко е велик? Другото са подробности. Жалко, че като него са стотици в Америка и са на "голяма " почит. Колкото до творчеството му , времето ще покаже, след някая и друга година може да се окаже, а имаше такъв певец. Светът не е никак малък. САЩ и Европа не са целия свят.
8
10
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Аре стига с тоя, ве! Оср.рахте се, честно. Великият Тодор Колев като почина дадохте две сатии за него и толкова, а за тоя наркоман на ден по статия вече 4-ти ден.
7
7
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
аз му знам само една песен - пееше за някакъв пурпурен дъжд,(добра песен беше за времето си и въобще) друга не се сещам.
6
4
 
3
 
! Отговори
Членска карта №7 преди 8 години
До ГошуГоше, тоз голем любовник, колко деца остави!
5
3
 
17
 
! Отговори
Гошу преди 8 години
До бгБоже, колко мъка има на този свят :( Принс е мултиинструменталист, свири на над 10 инструмента, певец, текстописец, актьор и продуцент. Хиперпродуктивен, има години, издавал по 3 албума. Писал е песни и за повечето звезди, познати днес. Отделно е бил страхотен любовник, имал е афери с Ким Бейсинджър, Мадона, Кармен Електра, Сузана Хофс, Анна Фантастик, Шерилин Фен, Сюзан Муунс, Шийла Е. Значи ти човече, да можеше да си само 0,0001% от това, което беше Принц, пак всички щяхме да те знаем
4
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
а се сбогуват любещо с него...хора наемете си една пенсионирана учителка, редакторка да ви коригира абсурдният правопис, това е недопустимо, особено такава грешка в такава статия, безобразие от ваша страна. Много харесвам сайта, но прекалявате.
3
1
 
4
 
! Отговори
тт преди 8 години
Тоя няма звезда на тази алея 😉 "Белото не прощава .../ако така казват на лекарствата/
2
14
 
8
 
! Отговори
бг преди 8 години
Принс както и повечето западни "музиканти" са извратени или се правят на такива. Те са създадени и насаждани чрез телевизиите и другите медии от Илюминатите за да развращават младото поколение.
1
21
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
4- ти ден ни занимавате с тоя Не ви ли е срам?