Кейт Мидълтън: нито модерна, нито вдъхновяваща на корицата на Vogue

Херцогинята на Кеймбридж понесе критика с първата си корица за Модната библия
5
Кейт Мидълтън: нито модерна, нито вдъхновяваща на корицата на Vogue
Снимка: Vogue

Херцогинята на Кеймбридж засне първата си корица за Vogue, Великобритания и то за историческия 100-тен брой на изданието.

Кейт Мидълтън е снимана в района Норфолк, като на основния кадър носи велурено яке и бяла риза на Burberry, както и мека шапка.

Според журналистката от вестник Daily Mail Лиз Джоун, която се изявява и като моден критик, визията на Кейт нито е красива, нито е модерна, а още по-малко вдъхновяваща.

Според нея съпругата на принц Уилям носи твърде зимно облекло, а видът ѝ прилича на пародия на Мерил Стрийп от филма „Далеч от Африка“.

От Модната библия обаче са убедени, че фотографът Джош Олинс е успял да улови голямото чувство за хумор на херцогинята, но очевидно корицата на Лейди Даяна за същото издание е много по-добра.

Лейди Ди позира пред обектива на Патрик Демаршелие през 1991 г. в една визия, която се превърна в култова. Тя наложи една чаровна самоувереност и чисто излъчване, от което липсваше всякакво усещане за елитарност.

Още новини за звезди четете в Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


5
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
5
0
 
2
 
! Отговори
пери преди 7 години
Браво - четири коментара и никакъв хейт! Има надежда.Кейт е чаровна и стилна, и няма нужда да е красива. Има много хубави зъби и и пожелавам да има много поводи да се усмихва.
4
0
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Не е красавица, но е хиляди пъти по-красива от силиконизираните "красавици" , а и може да ползва устните си, за да се усмихва.
3
0
 
18
 
! Отговори
DreamTheater преди 7 години
Притежава естествена,неподправена красота.Да е жива и здрава!
2
6
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Я,стига глупости! Кейт е Много по-хубава от Даяна
1
1
 
29
 
! Отговори
az преди 7 години
Нормално, това е кралска особа и не трябва да е модерна, нито вдъхновяваща. Не всичко в тоя свят е чалга и разврат, за щастие!Гледайте чалгарчета, никога няма да го разберете това, щото няма силикон и салфетки.