Фенове на Джони Деп го подкрепиха в Стокхолм

Актьорът е на турне с групата си The Hollywood Vampires
Обновена: 31 май 2016 14:34 | 31 май 2016 13:37, Петя Славова
9
Фенове на Джони Деп го подкрепиха в Стокхолм
Снимка: архив, Reuters

Докато Амбър Хърд сипе обвинения по съпруга си Джони Деп, обяснявайки, че я е наранил с айфона си, звездата от "Карибски пирати" замина на турне с групата си The Hollywood Vampires.

Още по темата

След концерта си в Португалия, звездата се появи и в Стокхолм, където бе видян да се качва на лодка, заобиколен от осем фотографа, пише Daily Mail.

В шведската столица Джони е бил подкрепен от феновете си, които не се включиха в призивите в социалните мрежи концертът да бъде бойкотиран.

Почитателите му го чакаха цял ден, за да гледат музикалното събитие, в което освен актьорът участват Алис Купър и китариста на "Aerosmith" Джо Пери.

На 23 май Амбър Хърд подаде молба за развод - само три дни след смъртта на майката на Джони Деп. Хърд също така обвини съпруга си в пиянство и в домашно насилие.

Твърденията й бяха опровергани от бившата половинка на Деп - Ванеса Паради, както и от дъщеря им Лили-Роуз, която написа на страницата си в Instagram, че баща й е най-милият човек, когото познава.

В същото време The Daily Mirror публикува информация, в която се твърди, че Амбър Хърд е била сключила регистрация за гражданско партньорство с приятелката си преди Джони Деп - фотографката Тася ван Ри.

Според британското издание двете жени са спретнали през март 2008 г. мило тържество, в което са поканили близките си приятели, да станат свидетели на съюза им, а Хърд дори взела фамилията на възлюбената си. По-късно като започнала да се среща с Джони върнала старото си име.

От 2015 г. в САЩ бяха легализирани еднополовите бракове.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


9
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
8
1
 
1
 
! Отговори
Коментатор преди 7 години
Мистър Здрави Зъби!
7
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Сега най-доброто, което може да направи Джонито, е да я съди за уронване на престижа и тя да му плати. Че се появила с посинено око.... ами може жена й да я е пребила за изневяра с мъжа й! То този холивудски триъгълник заприлича на индийски сериал!
6
0
 
5
 
! Отговори
ТОРАЗИН преди 7 години
Аз не вярвам на лъжливата к***а Амбър, но дори и да я е пребил въпреки това пак съм на негова страна независимо какво е направил!
5
1
 
6
 
! Отговори
Брей преди 7 години
Значи е била женена, преди да се е омъжила. И сега е нещо средно между двуженка и двумъжка. Интересен живот водят тези от Холивуд. Не им липсват емоции.
4
0
 
1
 
! Отговори
Валерка преди 7 години
Дайте го насам това малко коте!:))))
3
0
 
4
 
! Отговори
Ген полк Гадорян преди 7 години
Лелееее. Тая е била бисексуална. Гади ми се. Не че бих й простил де ако ми падне на гюменце. Хаха. Като актриса е пълна нула. Признавам само Мерил Стрийп и Глен Клоуз. А от по младите Чарлиз Терон. Това е.
2
0
 
11
 
! Отговори
Амбър Мър преди 7 години
То това водят забежките на застаряващи кочове с млади хитри материални корвенца.
1
0
 
7
 
! Отговори
Попка преди 7 години
Намерила е наивен балък мръзната змия Хърд и се чуди по какъв на начин да измъкне повече кинтаж. То е ясно, че ще отмъкне все някое милионче, ама с тия обвинения доста може да и се запълни алчната пазва. Несъмнено ще има милиони причини да се усмихва в следвашите години! :Д :Д :Д ХА-ха