Холивуд Vs. Тръмп: Да се обединим срещу омразата!

Джулиан Мур, Моби, Джейн Фонда... се подписаха срещу него
27 юли 2016 17:30,
25
Холивуд Vs. Тръмп: Да се обединим срещу омразата!
Снимка: Reuters, архив

Стотина американски звезди от музикалния бранш и Холивуд подписаха петиция с призив "да се обединим срещу омразата" чрез гласуване, за да се попречи на републиканския кандидат за президент Доналд Тръмп да влезе в Белия дом, предадоха Франс прес и БТА.

"Ние сме коалиция от творци, които днес се присъединяват към милионите американци, ангажирани да попречат на кандидата на Републиканската партия Доналд Тръмп да бъде избран за президент на САЩ", се казва в текста на петицията, публикувана в сайта Unitedagainsthate (Единни срещу омразата).

Сред подписалите петицията са актьорите Марк Ръфало, Кери Уошингтън, Джулиан Мур, Лина Дънам и музикалните звезди Ръсел Симънс, Майкъл Стайп, Моби и Ди Джей Спуки.

"Смятаме, че е наша отговорност да използваме известността си, за да привлечем вниманието върху опасностите от едно президентско управление на Тръмп", се добавя в текста, спонсориран от прогресивната асоциация Moveon.org.

"Неговата реторика и политически предложения изключват, клеветят и вредят на мексиканците и латиносите, на чернокожите, на мюсюлманите, гейовете, лесбийките, транссексуалните и бисексуалните, на жените, азиатците и бежанците", изброяват подписалите петицията, сред които са още Джейн Фонда, Патриша Аркет и Уди Харелсън.

"Призоваваме всички американци да се присъединят към нас от правилната страна на историята и да използваме силата на гласовете си и на вота си, за да победим Доналд Тръмп и идеологията на омразата, на която е представител", завършва петицията, публикувана по време на партийния конгрес на демократите и броени дни след номинацията на Тръмп от републиканците.

Много от тези знаменитости като Лина Дънам са активни поддръжници на предизборната кампания на Хилари Клинтън, която вчера бе номинирана за кандидат-президент от Демократическата партия.

Доналд Тръмп догони и дори леко задмина Хилари Клинтън в две допитвания, излезли в понеделник и направени след официалното му номиниране за кандидат-президент.

Досега огромното мнозинство от допитванията поставяха Клинтън начело с преднина от няколко процентни пункта.

Президентските избори в САЩ са на 8 ноември.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


25
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
19
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Платените клакьори лаят. Холивуд е еврейски протекторат, нормално е.
18
4
 
3
 
! Отговори
667 преди 7 години
ТРЪМП Е ГОТИН НО ВИЦЕТО МУ Е САТАНИСТ ИЛЮМИНАТ,ДОСЕГА Е УБИЛ 54 ДЕЦА В САТАНИНСКИТЕ ОРГИЙ КОИТО ОРГАНИЗИРА!!!
17
0
 
16
 
! Отговори
ha ha преди 7 години
А да се организирате СРЕЩУ някого какво е - 100% ОМРАЗА...Мачкай, Тръмп!
16
0
 
30
 
! Отговори
лупи преди 7 години
Холивудските актьори толкова отдавна са излезли от реалността,че и представа си нямат какво става по света.
15
0
 
6
 
! Отговори
Ха Ха Ха преди 7 години
Сред подписалите петицията са актьорите Марк Ръфало, Кери Уошингтън, Джулиан Мур, Лина Дънам и музикалните звезди Ръсел Симънс, Майкъл Стайп, Моби и Ди Джей Спуки.
14
1
 
21
 
! Отговори
1 преди 7 години
Голяму чудовище е този Тръмп. Всичките ги изплаши :)Има защо !
13
0
 
5
 
! Отговори
gias преди 7 години
Хората са прави д а кажем не на зависта и омразата такива бол неска поредния такъв засичам то да е само днес така всеки ден докато си завиждаме не си помагаме по зле ще некои го държи от 1980 е това нее добре докога трябва обединение да кажем не на омразата и зависта и ние
12
0
 
21
 
! Отговори
голем смех преди 7 години
Това е американския вариант на "умните и красивите". Сами се поставят на "правилната страна на историята", а другите са само *** матри`ял, който трябва да ги следва.
11
1
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
В Холивуд да си видят продукцията, че става все по-калпава. От както не правят изкуство, а само пропагандират "политкоректност" не им се получават нещата. Музиката е жалко подобие на продукцията от 20 век, а филмите, дори подобия не са.
10
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
4akam s netrpenia i dano naseto tv dava debatite m-u Trump i Hilaria. za sega toi vodi zastoto si plasta i dobroto i neka4etvenoto koeto mu se slu4va, a Hilariata s neite hiliadi emaili.. i slu4kata v Bengazi kogato diplomata na statite bese zverski ubit a predi tova kasapski izgavren sa vse nesta ot kontoto na Hilariata.i ia zagledaite kak ot vreme na vreme bez povod zaklasta glava kato na rokov koncert i to bez da ima ni muzika nito baraban4eta, prosto jenata zaklasta,
9
1
 
26
 
! Отговори
Наблюдаващ преди 7 години
Тотална пропаганда и промиване на мозъците. Да победим "лошия" и да вземем "правилната" страна. Е добре де, ама нали това аз трябва всеки сам да си го прецени, не да му го наливат от чужд акъл?Цялата дружинка неизвестни творци да си кажат, че са за буля Клинтъница и да и защитават нейната любов и пацифизъм. Особено за последното ми много интересно как ще стане.
8
31
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Този перук, е още по жесток от хитлер!
7
0
 
35
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
И сциентолозите скочиха срещу Тръмп. Значи той е човека.
6
0
 
12
 
! Отговори
Петьо еврей преди 7 години
Едни леваци!
5
0
 
36
 
! Отговори
Факт преди 7 години
Ха-ха,да не мислите че американските звезди са нещо повече от тия на Митко Пайнера?Същите к*ви са,само че много по-скъпо платени!Титаните от 20-век,истинските творци вече измряха или са на пенсионна възраст.Освен скъпа халтура,друго не се произвежда.
4
0
 
36
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Омраза??? Там пропагандата е по-гадна отколкото при нас, как може такова нещо. Виждали ли сте злобната бабушкера Хилари на какво прилича и какво говори??? Тръмп е срещу системата затова му скачат. Америка на американците това е.
3
2
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Да!Да подарим мачете на всеки мигрант!
2
0
 
32
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Не мога да повярвам, че точно в страната на така наречената "демокрация" има организирано движение срещу кандидат за президент - Тръмп в случая. Този ще бъде един от най-добрите президенти, които САЩ са имали, защото преимуществено ще се занимава с вътрешните проблеми на страната. Излиза така, че тези звезди подкрепят воденето на войни по всички точки, каквито ще има със сигурност ако бъде избрана Клинтън.
1
3
 
24
 
! Отговори
Ххх преди 7 години
САЩ сеят омраза и смърт по цялото земно кълбо,само простият им зомбиран народ не го вижда!