Ринго Стар обясни защо е гласувал за Brexit-а

"ЕС беше хубава идея, а се превърна в каша", обясни той
5 авг 2016 20:19, Петя Славова
15
Ринго Стар обясни защо е гласувал за Brexit-а
Снимка: архив, Reuters

Британският музикант и бивш барабанист на The Beatles Ринго Стар призна, че е гласувал за излизане на Великобритания от ЕС и обяснява своя избор в интервю за Bloomberg Businessweek.

"Евросъюзът бе хубава идея, но се превърна в пълна каша. Бяхме заставени да бъдем свързани с хора, които искат да решат проблемите на своята страна, но не се грижат за другите страни. Време е Великобритания да излезе от ЕС и да живее сама за себе си", каза Стар.

Той добави, че членството в ЕС почти е довело до разцепление в Обединеното кралство. "И ето, че вече Шотландия иска да се отдели, и Уелс. После и графство Девон ще заиска и Бог знае как ще приключи всичко", обясни той.

Затова пък друг музикант от The Beatles Пол Маккартни съобщи, че не е участвал в референдума, тъй като е бил на турне по това време.

В интервю за The Washington Post Маккартни казва, че е разочарован от резултата от гласуването, тъй като той не вярва, че Великобританя трябва да напуска ЕС.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


15
Още по темата: ЕСРинго СтарThe BeatlesBrexit
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
11
1
 
3
 
! Отговори
до 10 преди 7 години
Джон Ленън щеше да каже, каквото му каже Йоко Оно. Прав е Ринго Стар. ЕС е една Дебилиада
10
1
 
11
 
! Отговори
Ринго Млад преди 7 години
Каша му е, щот' не командват те парада, а трябва да играят по свирката на брюкселските зелки на Германия. На опашката за гръцки визи ще му се изясни.
9
0
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Чудя се какво ли щеше да каже Джон Ленън ... Май е по-добре че не доживя днешните времена, не са за хора идеалисти.и бунтари . Но мисля че щеше да поведе британците към нещо още по- велико от Брекзит. Нацията загуби един велик духовен лидер , но надеждата е, че непокорният му дух все още живее сред.новото поколение английски/британски младежи за които той е идол. Всичко прогресивно е дошло от Острова и пак от там ще дойде. От Изток все диктатура и робство.
8
5
 
4
 
! Отговори
Xexe преди 7 години
А бе у тоя сайт пълно с олигофр.ни на ЕС хранилка!
7
9
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
#5: Лъжеш се,сметката ще я плащат тези,които винаги са я плащали - присъединените стада овце и територии,като нашата и особено,нашата!А такива като теб могат да си "живеят" в илюзорния свят,натрапен ви от политици и медии,че сте нещо повече от обслужващ персонал и работен ***,на западните господари!Не смеете да видите истинското си положение на нещо далеч по-долно от всякаква афро-азиатска ***,прикоткана в западните страни.Не желаете да видите и чуете непрекъснатите хули към вас!!!Смрад
6
9
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До 1 Гордост за всеки българин е да бере английски ягоди. Зара ди такова робско и подчинено мислене сме на това дередже. Щото мечтите ви са да берете ягоди и да чистите къщи
5
1
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Той добави, че членството в ЕС почти е довело до разцепление в Обединеното кралство++++Разцеплението го доведоха едни английски популисти дето после се измъкнаха. Сметката ще я платите вие.
4
5
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Ринго Стар !. WTF ?!
3
7
 
16
 
! Отговори
изнервен преди 7 години
А как ще се чувства като се нареди на опашка за немска виза?
2
8
 
12
 
! Отговори
dp преди 7 години
Пол се е измъкнал от отговор добре, Ринго.... май никога не е бил най-съобразителният от четиримата.
1
11
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Браво на ромчето чее гласувал за брексит! Сега сам да си бере ягодите у дьждовна британция!