Домът на мъжките оргии: На гости у Марк Джейкъбс

Вижте къде живее прочутият 53-годишен дизайнер
8
Домът на мъжките оргии: На гости у Марк Джейкъбс
Снимка: architecturaldigest.com

Модният дизайнер Марк Джейкъбс отваря вратите на своята къща в покрайнините на Ню Йорк, която е оценена на 10 милиона щатски долара.

Всеизвестно е, че 53-годишният Марк е бил домакин на множество мъжки оргии именно в този свой дом. Имотът е с площ от 450 кв. м и е собственост на Джейкъбс от 2009 г.

През октомври миналата година стана ясно, че дизайнерът е участвал в секс оргия с още девет 20-годишни мъже в дома си, като ги е поканил чрез приложението за онлайн запознанства Grindr. Той коментира този факт с думите: "Мда. Аз съм гей и понякога се наслаждавам на секса. Понякога!"

Според него обаче в дома му най-често се дават "цивилизовани вечери", на които присъстват дългогодишните му приятели, включително неговата муза София Копола, които са далеч от похотливите оргии, описани в жълтите медии.
Иначе четириетажната къща е пълна със скъпи произведения на изкуството, антикварни предмети и дизайнерски мебели, които са огледало на естетиката, която налага самият Марк с модните си колекции, а именно микс между Арт Деко, 70-те години и ултрамодерното.

Джейкъбс живее тук с домашния си любимец – бултериерът Невил, който е звезди на корицата на септемврийското издание на списание Architectural Digest.

Три от най-впечатляващите помещения в дома на Марк са неговата огромна гардеробна, пълна със страхотни обувки, впечатляващата му баня с мраморна вана и прекрасната му, богато озеленена градина, която се намира на покрива на къщата.

Вижте снимките на къщата в галерията на Тialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


8
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
6
0
 
18
 
! Отговори
Зомбо преди 7 години
Това е пикът на мъжката любов! Оттук следва само гнет, гърч и яко дискриминиране на тези: а) сбъркани душевни индивиди б) откровени любители на а_алното напаряне!Да му мислят меките китки!
5
6
 
32
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
На всички авторки, които рекламират хомосексуализма, им пожелавам синовете и мъжете редовно да участват в МЪЖКИ оргии.
4
5
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Айде пак - жените са ти виновни! Избери си професия, дейност, където да не зависиш от жени, и се виж какво струваш . На всяка въдица се хващаш, направо е смешно. Съжалявам, че се налага да го напиша.
3
4
 
36
 
! Отговори
хетеро преди 7 години
До ЗащоЗащото най-готините жени са меркантилни к*рви и много долни и подмолни същества, които гледат само парите!С такива жени, как мъжете да не обърнат резбата...
2
8
 
26
 
! Отговори
Защо преди 7 години
Най-готините мъже са все обратни,защооооо?
1
4
 
25
 
! Отговори
Бубо преди 7 години
Ех как ми се иска и мен да ме поканят на такава оргия.Нищо, че съм на 30