Уж в квартала на богатите, а Ейлюл вехне самотна

Турската актриса Хазар Ергючлю си няма гадже
25 авг 2016 10:37, Александър Попов
42

Снимка: Instagram

Актрисата Хазар Ергючлю започва да трупа известност с участието си в турския сериал "Север-юг", където партнира на комшийския секссимвол Къванч Татлъту. 24-годишната брюнетка обаче удря джакпота с ролята на Ейлюл в "Кварталът на богатите" - турският отговор на хитовия "Ориндж каунти", който се радва на голяма популярност и у нас.

Хазар е една от любимките на турската публика, но се оказва, че си няма гадже в момента. Твърди, че се е отдала изцяло на професията и няма време да завърти мъж покрай себе си.

"Обожавам забързаното темпо на сериалите. С останалите участници ставаме едно голямо семейство. Харесва ми да прекарваме толкова много време заедно, особено в самото начало, когато работим много усилено. Стремежът да се усъвършенстваме, постоянното правене на нещо заедно ми харесва много", споделя Хазар пред Cosmopolitan.

Хазар е родена в Кипър, но в момента е една от най-известните млади актриси в Турция. Майка й е дългогодишен водещ в телевизионни предавания, а баща й е главен редактор в кипърска медийна група.

Родителите й са настоявали да завърши право, Хазар дори си подала документите в английски университет. Тогава обаче дошло предложението за роля и не пропуснала шанса да осъществи мечтата си - да бъде на сцена и пред камера.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


42
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
31
0
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Филмите са за обществена пропаганда.В съзнанието ни се наслагват илюзии за това колко хубаво е да си влюбен, да имаш гадже, даже задължително, да имаш деца и Бог ще те накаже, ако имаш различно виждане.Защо? Защото откакто свят светува едни хора се възползват от наивността на други-дори в семейството, да не говорим за обществото, политиката и религията.На този свят са нужни наивници за клатене.
30
0
 
3
 
! Отговори
За съжаление преди 7 години
През османско иго истината, е че много туркини са се влюбвали в българи, но при повечето случаи краят е бил фатален и за двамата.
29
2
 
6
 
! Отговори
LOL преди 7 години
Гюрлюкучму Тътлъчукму Гърчуклъкюрлю сериозно едно име не мога прочета...подяволите може ли да пишете за някой западен филм, поне да не ми стресирате зрението и мозъка, че то и без това малко остана от вас и новините ви ?
28
4
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Тези бози от нормални хора гледат ли се?И защо телевизиите се надпреварват да ни заливат с тях?Толкова ли са зле финансово,та не могат да си купят свестни филми или собствеността на тези медии е комшийска?
27
2
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Това е най-големият ми проблем,дали ейлюл или каквато там беше е самотна или обгрижвана.
26
0
 
9
 
! Отговори
Митака преди 7 години
Хазар е готина мадама, бих и станал гадже. :-)
25
2
 
7
 
! Отговори
ТИМ преди 7 години
Чаровна млада дама, играе прекрасно!
24
1
 
6
 
! Отговори
Филмосделников преди 7 години
Как вехне бе?Нали снощи в "квартала" къдрушкото се похвали че я "опознал"(сгодени може).Той и оня тарикат Ердо вехне, че трябваше да правят филм за него, па накрая реши сам да се филмира със смартфон. Сега всички му ръкопляскат за ролята (както в Корея всички ревяха, като умря вожда-който не реве става на мезе).Да не вехне пожелавам...
23
0
 
3
 
! Отговори
сухия режим преди 7 години
Ха ха ха ха ха ха ха ха ха каква тв драма , гледах корейската версия на квартала на богатите The Heirs /The Inheritors има го в Тубата с участието на младата Krystal Jung , та идеята на сериала е както си гледам от Северна България (С.Корея) как живеят там младите да забегна от светлия комунизъм , очаквайте новото реалити България търси бели селяни от Америка ха ха ха.
22
0
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Тъпо заглавие, вехне самотна...Или срещаш подходящия или не, като чуя да се подиграват на някоя красива жена, че няма гадже, направо ми става лошо. По добре сам, отколкото самотен с неподходяща компания.
21
3
 
6
 
! Отговори
Шопа преди 7 години
Хазар Ергючлю е голяма хубавица. И нашите жени са хубави, но Хазар Ергючлю не им отстъпва. И е добра актриса, а има много какво да учи още.
20
2
 
13
 
! Отговори
До 1 преди 7 години
Български актриси? Красиви?! Талантливи?!?! Само ако говориш за поколението на Невена Коканова и сие. И не, не е хейт, просто горчива констатация на базата на десетките филми на "новото българско кино".
19
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Сигурно чака оферти.
18
0
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Разните им мениджъри ги инструктират да обясняват, че са самотни за да поддържат още повече интерес към себе си. Нашите фолкаджийки до една в интервютата цвъкат " ...в момента си нямам гадже".
17
2
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Спокойно, все ще се намери някой да я ашладиса. Не я мислете.
16
0
 
15
 
! Отговори
Батьо ви преди 7 години
Бе то и аз вехна самотен, ама кво да правя кат не ме ще никоя...сигурно щот не съм АТРАКтивен АКТрис!
15
7
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Чудя се коя е по-красива, тази ханъма или българката с титлата най- красивата омъжена жена мисис България-Анчето Мейзер?
14
7
 
13
 
! Отговори
Цецо преди 7 години
Хубаво момиче, но е малко слабичка за туркиня...:)
13
11
 
1
 
! Отговори
TOP SECRET преди 7 години
По добре да се уче в учебниците по История за насила Побългарените/християнизирани и Салавянизирани роми по време на Византия , за съжаление ДС и Комунизмъ вероятно са забранили тези частици от Историята ни , но въпреки всички Забрани има една книга където се крие Истината - книгата на писателя Стоян Динков Османо-Римска империя, българи и тюрки от издателство Сиела
12
2
 
17
 
! Отговори
Пуйката преди 7 години
Е айде ще се жертвам ако няма други желаещи :D , тази поне не се крие под чаршафите като другите !