Брад Пит - разследван за лошо държане с едно от децата си

Инцидентът е станал на борда на частен самолет
22 сеп 2016 15:52, Петя Славова
43
Брад Пит - разследван за лошо държане с едно от децата си
Снимка: Reuters

Актьорът Брад Пит ще бъде разследван по обвинение в жестоко държане с едно от децата си, съобщава TMZ.
Според изданието, инцидентът се е случил миналата седмица, докато звездата се намирал на борда на частен самолет заедно със семейството си, включително и със своята съпруга Анджелина Джоли.

В един момент Пит обезумял, започнал да крещи, да оскърбява децата и дори ударил едно от тях.

Смята се, че именно това може да е причината за развода, който поиска Джоли. Съд в Лос Анджелис се е заел със случая и ще бъдат разпитани и децата на двойката.

На 20 септември стана ясно, че Джоли е подала молба за развод с Пит. Съобщава се също, че актрисата иска да поеме пълното попечителство над децата и не харесва начина, по който Пит ги възпитава. Също така стана ясно, че тя е недоволна от алкохолната зависимост на съпруга си.

41-годишната Джоли и 52-годишният Пит имат три осиновени и три биологични деца. Двамата са заедно от 2004 г, но сключиха брак през 2014 г.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


43
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
13
4
 
20
 
! Отговори
Mimi преди 7 години
Nikoga ne sam haresvala Joli #team Jeny
12
3
 
40
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Абе не е за един шамар на дечурлигата тая работа, по-скоро скълъпен начин на женско отмъщение, поради липса на други доказателства. Има доста статии колко добре са "възпитани" точно тези 6 дечица
11
6
 
49
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Тая ако не гледаше 6 деца, щеше да гледа 17 котки....
10
5
 
35
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Е и? Понякога си заслужават викането и шамара! Така се става човек.Малко възпитателен бой никога няма да навреди. Та тук в детските градини ни шамаросват от време на време.
9
5
 
55
 
! Отговори
е, голяма работа преди 7 години
Плеснал един шамар на отрочето си, ама в самолета, частния...Колко деца могат да се похвалят със татковите си самолети?апропо, няма значение кое от децата е шамаросал, всичките са негови. само у бг-то простотията дели децата на биологични и осиновени.
8
1
 
44
 
! Отговори
Гошу преди 7 години
Значи братя Мормареви няма да излезнат от затвора с тези измислени закони. В техните филми бащите винаги пердашат децата си.
7
5
 
48
 
! Отговори
Хм преди 7 години
Халал да и са на Джолито шарените деца,ама що трябва да стават зян и белите!Тая е откровено луда!А Брад вместо да пие е трябвало овреме да и тегли сиктира,а не като му направи къщата ци*****ка махала!
6
1
 
23
 
! Отговори
Не е виновен човека преди 7 години
Вината е в децата и в онези които са писали закона. Това е !
5
4
 
35
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Нормално много са ги глезелиИ аз бих му завъртял един на АкернеАко да кажем чуя нещо от сорта от синчето си като да кажем:П.еда.л,Б.оклук,ГаднярМразя теИ вярвайте ми че познавам такива други Татковци където се оставят децата им да им се качят на главите имТа дори и да ги съдят за това че са строги с тяхТака че един шамар никога не е в повечеНа *** дето са му почнали да ръстят рогите
4
10
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До BURZUMкато теб ли
3
7
 
48
 
! Отговори
BURZUM преди 7 години
Аве Брат що ти трябваха толкова пиш...лемета ората и с едно не могат да се оправят ти шес че и църни и жълти.. само едно ром ти липсва...
2
3
 
59
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
На мен две развилнели се деца могат да ми дигнат кръвното. Съчуствам му на човека.
1
5
 
43
 
! Отговори
fgjhdfh преди 7 години
Брат му на Пит ,не че е кой знае какъв идеал за човешко същество,но сега ще разбере ,що за автогол си е вкарал с тази неземна убавица-Анжелина Жоли.............................

Спонсорирани публикации