Как Бранджелина ще раздели $500-те си милиона

Какъв е залогът? Какво притежават? Имат ли предбрачен договор?
22 сеп 2016 13:20, Теодора Драгоева
13
Как Бранджелина ще раздели $500-те си милиона
Снимка: Getty

Разводът на Анджелина Джоли и Брад Пит няма да е много лесен, като се има предвид, че общото им богатство се оценява на 500 милиона долара.

В понеделник Джоли подаде молба за развод с Пит след две години брак, позовавайки се на непреодолими различия. Да не забравяме обаче, че двамата актьори са две от най-богатите холивудски звезди.

Според адвоката Доналд Дейвид и Forbes 52-годишният Брад е заработил 350 милиона долара, а 41-годишната Анджи има принос към семейния бюджет с 275 милиона.

В последните години Джоли е изкарала по-малко пари, защото се снима значително по-рядко в киното.
Освен това Пит е съсобственик на продуцентската компания Plan B, която произвежда доходоносни хитове и претенденти за „Оскар“ като "Z-та световна война“, „12 години в робство“ и „Големият залог“.

Той също така участва във високобюджетни филми като „Бандата на Оушън“ и „Странният случай с Бенджамин Бътън“.

Междувременно през последните години, Джоли взе заплата като режисьор и актриса от няколко хитови филма като „Агент Солт“, „Господарката на злото“ и „Unbroken“.

Скоро тя ще представи свой телевизионен филм за геноцида в Камбоджа.

Forbes изчислява, че Пит и Джоли са спечелили 117 милиона долара, откакто са се оженили през 2014 г. като Пит е заработил 76,5 милиона от тях, почти двойно в сравнение с тези на Джоли. Те съвместно са натрупали и 555 млн. долара, откакто са заедно от края на 2004-та.

Освен това двойката споделя няколко впечатляващи недвижими имота, включително френското имение „Шато Миравал“, което е на стойност 6,5 млн. долара, къща в Ню Орлиънс, вила в Лос Фелис, Калифорния и апартамент в Ню Йорк.

Правните експерти казват, че разводът на Джоли и Пит никак няма да е лесен, ако те не са сключили предбрачен договор.

Още новини за звезди четете в Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


13
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
11
1
 
10
 
! Отговори
Партизанката преди 7 години
И? Мен какво ме интересува?
10
1
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Това ли ни е проблемът?Държавата даде 2,5 милиона лева за два автомобила,а на вас отпусна 4 дни отпуска да си харчите милионите и никой не реагира.Ще ви смъкнат и десет кожи и пак ще си мълчите,защото роденият да бъде роб,не знае какво е да бъдеш свободен.
9
2
 
20
 
! Отговори
Как Сийка преди 7 години
А мен хич даже не ме интересува т,ва ! Едва свързвам "двата края",а те ме занимават с някакъв развод и кой колко щялда вземе - ами техни са си,както искат така ще гиделят!Не ми стигат другите кахъри,ей,на,от пет години не съм си купувала нова рокля от "секонд хенд" ,щерката не знае какво е това нова кукла,Жорко играе вече маса време със спукана топка, ама оплаквам ли се пък и кой ли ще ме чуе...Те тия са по-важни!
8
0
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Аз пък се терзая кой ще им гледа децата?:)))
7
0
 
38
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
отидоха ми 4-те почивни дни. денонощно ще се терзая - кой колко ли ще вземе при развода?
6
0
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До АнонименНе е баш така. 10 млн. са си 10 млн.! Особено при много богатите важи правилото да издребняват и то много. Ти ги нямаш парите и затова разсъждаваш така. почти всеки би разъждавал така, но не и ако ги има. Колкото по-богати стават, толкова са по-големи скръндзи. Работил съм и работя за много богати хора и го виждам всекидневно. Плащат ти на ръка примерно и все не им достигат по някой $. Казват ти хайде другия път ще ти ги дам и така си остават с даването. Много, много са стиснати.
5
0
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До АнонименАко се развеждаха в БГ можеше и да си права, но за хАмерика нещата не стоят изобщо така. Може да си бил най-богатия преди да се ожениш, но след развода да си станал най-бедния. Примери, колкото щеш. Всичкото зависи от съда и адвокатите. По принцип няма равенство при развод, макар жените да парадират, че искат такова. При развод винаги жената е привилегированата страна с малко изключения, които доказват правилото. А пък, ако каже, че я е биел и тормозил може всичко да му вземе.
4
4
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Ибах мааму :)Дали ще вземеш 230 или 280млн...за мене е все едно.Не мисля че и те ще издребняват толкова ниско...за няколко милиона :D
3
2
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Какво са изкарали от 2004 до момента в който са се оженили не е от значение. Делят се нещата придобити по време на брака.
2
3
 
47
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Явно на Брад не му издържаха нервите, дето Анджелина му натресе един куп талибанчета от целия свят. Вече пораснаха, и той се страхува да не го изядат някой ден за обяд.
1
4
 
58
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Затова билетът в киното ще струва 15 лева, защото трябва да се плати хонорар на тези некадърници в размер на 30 милиона за час и половина американска боза.