Диетоложката Енджи Касабие "възкръсна" със сватба

Омъжи се за "Мистър Ливан" Рабих Ел Зейн в Кайро
Обновена: 27 сеп 2016 09:27 | 27 сеп 2016 09:22, Александър Попов
29

Снимка: Instagram


Градилата противоречива кариера на диетоложка у нас - Енджи Касабие, се омъжи на бляскава сватба в столицата на Египет - Кайро. Тя се врече във вечна вярност на своята половинка - носителят на титлата "Мистър Ливан" Рабих Ел Зейн.

Младоженката се появи в красива рокля с 5 метра воал и цялата инкрустирана с над 100 000 камъни Сваровски, кристали, диаманти и бели кехлибарени перли.

Церемонията се състоя на метри от река Нил във Four Seaaeons hotel Cairo at Nil Plaza.

На тържеството присъстваха и десетки арабски знаменитости, съобщава Профайл. Сред тях певиците Хаифа, Мириам Фарес, както и модния дизайнер Надим Судаих, който работи с Бритни Спиърс, Дженифер Лопес и Марая Кери.

Именно негово дело е роклята на булката.

Младоженецът Рабих Ел Зейн е първи подгласник на Mister International 2015, Мистър Ливан 2014, както и успешен тв актьор и продуцент. Негово шоу за фитнес и здравословно хранене върви в ефира на тв гиганта "Ал Джазира".

Енджи Касабие пък стана известна у нас като диетоложката на звездите, като най-много я хвалеше Азис. Самата тя обаче не можа да даде смислено обяснение за дипломите си и как на 25 години имаш две дипломи за висше, едното от които по медицина.

В крайна сметка през последната година-две тя се поизгуби от медийното пространство, а комплиментите от родните звезди, че и политици - рязко секнаха.

Mabrouk #rangiewed #farashe😂

Видеоклип, публикуван от ᗩᗪᗩᗰ📍آدم ® (@adam_hadid) на

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


29
Още по темата: Енджи Касабие
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
Услугата коментари е временно недостъпна. Извиняваме се за неудобството.