Надежда си тръгна с надежда, носи в Сиатъл български книги

Тя напусна "Фермата" след загубения дуел с Мария
17 окт 2016 18:45, Александър Попов
6

Снимка: bTV / "Фермата"

Надежда сбъдна една своя цел - да бъде част от "Фермата". Заедно със своите родители тя е следила първия сезон на шоуто в Сиатъл и още тогава е решила да се запише за кастинга. "Написах една кратка и сладка автобиография, явно са ме харесали", спомня си тя първите стъпки към шоуто. Снощи тя загуби битката с Мария и вече не е част от него, но си остава толкова позитивна и с надежди да запази много приятелства в България. Родината, която тя е напуснала, когато е била на 7 години. Ето какво сподели Надежа за престоя си във "Фермата" пред Dnes.bg.

Още с влизането си заявихте, че най-важното за вас е опита и уменията, които ще придобиете във "Фермата". Каква е равносметката?

Научих се да живея в различна среда - без ток, без топла вода. Да водя самостоятелен живот. За първи път се отделих за толкова дълго време от своите родители, без да ги чувам и виждам, това са 27 години. Това бе най-трудно за мен. Другото - храна, работа, дуели, беше различно, но не и трудно. Щастлива съм от контанктите, които осъществих с различни българи, те може би са най-ценните.

Във "Фермата" се чуха мнения, че сте влязла като разглезено дете, а излизате пораснала. Чувствате ли се наистина така?

Не съм влязла като разглезено дете. Може би влязох като дете и все още съм такова. По някакъв начин има израстване, защото съм се справила сама в трудните ситуации, които предложи шоуто. И се справих добре.

Какво не ви достигна в битката срещу Мария?

Чисто физически не успях да се справя, Мария беше много силна.

Ностите на врата си ключа от родната ви къща в България. Какви врати искате да ви отключи в бъдеще?

Всяка една, срещу която застана. С труд и желание се надявам да отворя всички врати.

Вашите родители имат заведение в Сиатъл, смятате ли да се включите в семейния бизнес?

По принцип в САЩ работя като брокер на недвижими имоти, а с ресторанта - майка и татко. За мен е важно да работя с хора, искам да помагам. Защо не и в България.

Ще бъдете до декември в България. Какво ви предстои?

Искам да създам колкото се може повече контакти, за бъдещи проекти.

Какво ще си занесете от тук в САЩ?

Ще си взема няколко книги, със сигурност на Калин Терзийски, както и нещо от самата "Ферма" за спомен.

20 години сте живяла извън България. Попречи ли по някакъв начин на участието ви тази езикова бариера?

Не ми е пречило по никакъв начин, а и всички ми помагаха. Беше гадно, че не можех да чета достатъчно бързо Алманаха на българските традиции и не бях достатъчно подготвена за дуела. Четох за животновъдството, за празниците, но пък се паднаха други теми.

С кого от другите участници станахте най-близки?

Постарах се да опозная всички, с доста хора станах близка. Но може би с Деси изградихме нещо специално, сякаш се познаваме от дълги години. От мъжете бих посочила Краси и Финци, защото работихме заедно и изградихме уважение един към друг.

Вие усетихте ли някакво разделение на известни и неизвестни във "Фермата"?

За себе си мога да кажа, че нямаше бариера. Всеки полагаше усилие да се докаже в шоуто и ако съм деляла на нещо то е това - именно кой какво влага от себе си.

Най-скъпият ти спомен във "Фермата"?

С всеки един от другите участници сме имали много хубави мигове, всички ще ги запомня.

Кой е вашият фаворит за победител в шоуто?

Написах по нещо малко за всички, но моят фаворит е Финци. Той е благ човек, отдава му се всичко и има респект към всеки. И заслужава да е номер едно.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


6
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
6
2
 
2
 
! Отговори
ШибиРиби преди 7 години
Едно истинско предаване за истинските българи... пардон бълхари. В кравефермата млекце ще надоят, с теслата гвоздей ще се забий, овчица ще погалиш, на майка ще напсуваш, вопще тая маца от Сиатъл кво и трябва да се вре в тоя обор, че и кусури и връзват че не била истинска българка нищо не знаела. Абе бълхари отворени, това дете живее на обратната страна на Луната вие да не мислите че в Сиатъл учат поезията на Ботев и книгите на Вазов.
5
7
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
2, не съм гледал ни ферми ни биг брадъри, не мога да падна толкова низко никога...но в Америка не е никакъв проблем да развееш българско (или каквото искаш) знаме в двора си. Не се счита нито за предателство, нито за родоостъпничество. Само в главата на българина е това.
4
3
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Говори Баш Бай Брадър от кравефермата: Алооо, бастуниии, що не теглите една май.на на Кънчев, Андрейчо и Иванчо и повече да не се излагате, бе, бас.туниии???
3
10
 
17
 
! Отговори
тема за размисъл преди 7 години
Нямам нищо против емигрантите. Всеки избира пътя и съдбата си, но не искам те да ми я определят като искат - моля, в България има място за всички. Не мога да рацбера защо личности като нея, само със спомени за роднини, но не знаещи нищо за България могат да гласуват и определят съдбата ни тук, а те са някъде отстрани до огъня и се греят на него, побутват периодично по някоя съчка в него, пийват си и пеят патриотични песни (ако знаят разбира се). Ей таки ще ни управляват един ден, ако нещо не се промени, хора без понятие за живота тук
2
5
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Радвам се че отпадна.Само за това,че донесе и закачи американското знаме.Цяло чудо е,че тази девойка родена в България с родители българи,не уважава родината си за разлика от други етноси,които независимо къде се намират пазят и езика си и имената си и обичаите си.Развяването на американското знаме на наша територия беше обидно за мен и затова бай,бай госпожице,остани си там,ти не си една от нас.
1
8
 
13
 
! Отговори
патриот преди 7 години
За емигрантите Българи имали пари за интигрирането ако се завърнат? Има пари , но за българи. На изборите гласувам за лудите патриоти като наказателен вот срещу тиквата и псевдо социалистити.