Тереза Маринова призна: Не е с бащата на децата си

Шампионката се е разделила с бизнесмена Трендафил Колев
26 окт 2016 22:30, Теодора Драгоева
20
Тереза Маринова призна: Не е с бащата на децата си
Снимка: Love style

Олимпийската шампионка Тереза Маринова, която пази личния си живот далеч от медиите, призна за първи път, че се е разделила с бащата на децата си – бизнесмена Трендафил Колев. Двамата не са заедно от две години.

"В крайна сметка двама души, като започнат да гледат в различна посока, трябва да се разделят, за да си намерят пътя и нов партньор. Ние сме в перфектни отношения, гледаме си децата Дарина и Калин и споделяме отговорността за тях по равно“, доверява Тереза пред списание Love style.

Тя обаче предпочита да запази личния си живот в тайна и не иска да издава дали вече има нова любов, но призна, че е готова пак да стане майка.

Цялата новина вижте в Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


20
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
16
0
 
8
 
! Отговори
изпатила вече баба преди 7 години
Животът е твърде кратък и тъй дълъг, когато трябва да живееш не конфортно. Културните хора се разделят, но запазват уважението си един към друг. Почестно ли е да се преструваш, да изневеряваш,криейки се по хотелите? За да се свържеш някога с някой все пак е имало любов. В името на нея трябва да желаеш щастието на този човек. Ако ти не можеш да му го дадеш, нека го намери другаде. Децата израстват. Всяко тръгва по пътя си, а живота си тече. Не понасям изкуствените семейства. Харесвам смелите.
15
1
 
10
 
! Отговори
До 14 преди 7 години
Това са пълни глупости. Виждах колко нещастна е майка ми, макар да нямаше скандали пред нас и да се правеше, че всичко е наред. Самата обстановка беше ужасно тягостна вкъщи. Честно казано ми олекна като се разведоха а и да ти кажа това, че двама души са заедно, не значи, че и двамата изпълняват родителските си задължения! С брат ми изпитахме облекчение, когато се разделиха, а баща ми не ни е липсвал кой знае колко, защото него и преди това често го хващаше липсата.
14
7
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Chovek kato sloji hylkata, a oshte poveche kato syzdade edno ili poveche deca ne biva da se razvejda. Decata imat nyjda ot dvama roditeli. Dori i ad da se prevyrne syshtestvyvaneto mejdu dvama choveka, pak trqbva da ostanat zaedno zaradi decata.
13
1
 
3
 
! Отговори
До 2 преди 7 години
Е да, сигурно известен ти е Фики Стораро, но не и една от малкото ни олимпийски шампионки.
12
0
 
5
 
! Отговори
До 6 преди 7 години
Ами докато около себе си чувам коментари на кухи ***, "ама вие няма ли да се жените вече, то ще ви мине мерака. Ние с мъжа ми се оженихме 3 месеца след като се запознахме. Май така е най-добре - правиш го вместо да се каниш толкова време" - така ще е. Хората се женят без да се познават, нормално е да се разпадат семейства. А от опит ще ти кажа, че е по-добре за децата такова семейство да се разпадне, отколкото да гледаш родителите си как се карат всеки ден.
11
3
 
12
 
! Отговори
До 10 преди 7 години
Или може би стана защото не е като преди - колкото и да те мачкат, да нямаш право да си тръгнеш от един неуспешен брак,защото такива са традициите.Вместо да ми реват, мъжете да вземат малко да се осъзнаят, а не само да мислят кога е време да се епилират. То не се търпи вече - хем да чистиш, хем да готвиш, хем да си гледаш децата, а той да си играе на видеоигра или да се разлага на дивана,ама ако може и пари колкото него да изкарваш(може и повече)!!!Е няма как да имаш всичко, без да даваш нищо. :
10
10
 
6
 
! Отговори
Пищова преди 7 години
Мисля че за цялата тази работа...виновни са САМО ЖЕНИТЕ..хептен го удариха през къра..На съпрузите си гледат само като на донори на ***...дойдат дечицата...и айде ..гледаме вече в различни посоки....Верно че мъжете и те поглеждат към млади гаджета..но в повечето случаи е предизвикано от прекомерните претенции и меркантилни материални изисквания на "благоверните" им женички...Така е братлета...станахме само едни донори на *** ...това е Ако не съм прав оборете ме де!!!
9
9
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
поредната бг кифла
8
3
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Нема угодия на тоя свят. Егати суетата настана.
7
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Е и
6
4
 
46
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Не знам какво им става на хората напоследък, ама не е нормално това - всяко второ семейство след няколко години е разтурено, всеки чакал нова любов или пък я открил на дърти години и хукнал да прави ново семейство, което често се оказва не по-стабилно от предишното... Накрая резултата е деца, растящи без нормална представа за семейство, прехвърляни на празниците от единия на другия родител, израстнали без любов и неспособни да дадат такава, нито на партньора си, нито на своите деца ...
5
5
 
8
 
! Отговори
Кака Сийка преди 7 години
Па тия от СДС-то са за свобода в брака , та затова Терезчето като влезна у СДС-то и я удари през просото !Но......явно мъжа и не я изтраял !Тя пък решена да ражда , айде бе , сигурно някой стар ерген и се лепна и иска поколение наглеца , ха,ха,ха
4
2
 
14
 
! Отговори
eN-Vy преди 7 години
явно е заменена ( подменена ) с по-млада от нея
3
2
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
И ко ша прайм ся?
2
25
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
За 1-ви път чувам за тези двамата. Световно неизвестни са.
1
10
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Как призна, без бой ли?