Какви са капризите на звездите при обзавеждането?

Дизайнери разкриват тайни на известните личности
31 окт 2016 15:00, Криси Табачка
0
Какви са капризите на звездите при обзавеждането?

Много често разглеждаме различни домове на известни личности и виждаме какви са условията им, когато купуват дом. Но какво става след покупката? Как стоят нещата с декорирането, боядисването и обзавеждането?

Четирима дизайнери, чиито клиенти варират от най-известните музиканти до сценаристи, режисьори и световноизвестни актьори, разказват какви са най-честите капризи на звездите и да споделят част от своя дългогодишен опит.

Какво е да работиш за хората, които виждаме само по екраните и как живеят те?

1. Звездите са много внимателни с финансите си

"Рядко се среща звезда, която да харчи много, тъй като обикновено мениджърите и съветниците им разполагат с финансите им", споделя дизайнер. "Много от известните очакват да получат бонуси безплатно и специални сделки само защото имат слава. Въпреки това съм срещал и емоционални изблици на харчеща звезда, която е готова да хвърли милиони, за да получи желаното".

2. ... Дори младите и новите

Младите са много внимателни при харченето на парите. Те не са сигурни, че макар да са стигнали дотук, следващият им чек ще бъде голям. "Друго нещо, което съм забелязал при младите звезди е, че те са много загрижени какво ще си кажат хората за тях и какво ще е мнението на приятелите им", споделя дизайнер.

3. Не всички звезди са милионери и не всички милионери са звезди

Дизайнер на известните споделя, че често забравя факта, че "звездите често нямат толкова пари за харчене, колкото други клиенти. Те имат бюджет и често е трудно да им се осигурят нещата, които искат".

Още новини за дизайн и къщите на известните вижте в Tialoto.bg тук

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


0
Още по темата: интериордизайн
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари