Емануела и Христо разкриха WC аферата: Повръщали!

Кака Лили и Ирина аут от Big Brother преди финала в петък
24
Емануела и Христо разкриха WC аферата: Повръщали!
Кадър: Нова тв

Домоуправителката Ирина и Кака Лили събраха най-нисък зрителски вот и излетяха от Big Brother дни преди финала на шоуто в петък. Всички съквартиранти бяха подложени на разпит от студиото да разкажат за част от изявите си в Къщата, а Големия брат им лепна и различни етикети.

Ирина бе атакувана най-вече за градения си образ на домакиня и обгрижването на останалите. Естествено, Миглена Ангелова за пореден път я иронизира, а Емануела я нападна, че използвала обиди.

Първоначално Ирина се опита да отрече, но пък на помощ на фолкпевицата се притече Борислав, който разкри използваните епитети в разговор зад гърба на изпълнителката.

"Мисля, че съм се загубила и след излизането си трябва да се открия отново", заяви Тенчева, която и на влизане в шоуто заяви, че иска да се открие. Тя призна, че е намирала грешки в поведението си по време на престоя в Къщата. Тя се описа като авантюристична, но и не скри разочарованието си по отношение на показването си в шоуто.

Кака Лили пък загуби най-вече от решението си да бъде галеница на шоуто и елиминациите да преминават без нейното участие.

Емануела и Христо разкриха какво се е случило зад затворената врата на тоалетната, където се усамотиха след алкохолния запой. Христо повръщал, според него в бидето, според Емануела - върху нея, докато тя безпомощно лежала на пода.

Охканията и пъшканията явно били опити да се изкара стомашния сок или пък са били монтаж. И двамата бяха категорични, че вътре не се е случило нищо.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


24
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
18
2
 
3
 
! Отговори
Мехисо преди 7 години
Христо оправил Емануела у WC-то ама не си признават. На фона глупостите дето ги дават по телевизиите и най-вече тази загубена и *** Ферма, Бай Брадър е за предпочитане въпреки че и то е една простотия.
17
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До притеснен зрителТя сега се оглежда, защото на Кюфтето доста му отъня портфейла.
16
2
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Обаче пък Ирина от ревност дотърча веднага да ги пита дали имат нужда от помощ.Смех,смех.
15
15
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Миглена и емануела се две ужасни жени.Който ни ми вярва да си ги вземе у дома ,за да ги оцени......
14
13
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Миглена и Емануела са единствените, които отстояват себе си независимо дали това се харесва на другите или не. Няма значение дали са лоши или добри - важното е, че знаят какви са и не лъжат, за да печелят одобрето на хора, които не харесват. Аман от лицемери, които се правят на хрисими овчици, а отвъте са пълни с омраза.
13
4
 
25
 
! Отговори
притеснен зрител преди 7 години
Чудя се Ирина домакинята от кого ще роди четвъртото си дете и колко голяма ще да е банковата му сметка...така де - голяма челяд ще отглеждат.
12
8
 
25
 
! Отговори
Орисия преди 7 години
Радев или Цачева . Емануела или Миглена , пошло или гнусно......Осъдени сме да извираме !!!
11
0
 
32
 
! Отговори
токсиколог преди 7 години
Безотказната машина за опpocтачване , наречена телевизия и гвоздеят на нейния репертоар - биг бръдър !
10
0
 
27
 
! Отговори
На Буров чичата преди 7 години
Повърнал и е ! На пъпа...
9
3
 
36
 
! Отговори
САМИ преди 7 години
НАЙ ПОСЛЕ ТЕЗИ ДВЕТЕ ИЗЛЯЗАХА - АЗ РАЗБИРАМ ДА СИ СКРОМЕН И ПОЛОЖИТЕЛЕН ГЕРОЙ ДА ПРАВИШ ЗАБЕЛЕЖКИ И ДА СЕ ВЪЗМУЩАВАШ ОТ НЯКОЙ НО ТЕЗИ ДВЕТЕ СА ИНТРИГАНТКИ 100% ПРАВЯТ СЕ НА МНОГО УМНИ,ИНТЕЛИГЕНТНИ И КАКВИ ЛИ НЕ А СЕ ЗАНИМАВАТ САМО С КЛЮКИ -ИРИНА НА КОЛКО ВЪПРОСА ОТГОВОРИ ТИ И НА КОЛКО МЕГЛЕНА ПРИ ИГРАТА??? НА НИТО ЕДИН НАЛИ СИ МНОГО УМНА ИМАШЕ ПРЕТЕНЦИИ ЧЕ НА ДРУГИТЕ ЗАДАВАЛИ ЛЕСНИ ВЪПРОСИ- А МЕГЛЕНА ОТГОВОРИ НА ВСИЧКИ БЕЗ ДА СЕ ЗАМИСЛЯ КАКВО ЗНАЧИ ТОВА ИРИНА "УМНАТА"????
8
2
 
38
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Тая е отврат.
7
4
 
33
 
! Отговори
Димитър преди 7 години
Кой я гледа тази повръщня?
6
0
 
10
 
! Отговори
xaxax преди 7 години
И на мен ми се е случвало, но сутрин, като видя човека до който се събуждам и като се замисля какво сме правили през нощта.
5
30
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Христо трябва да е победител!
4
0
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Ама "Vip"-повръщането не е същото като при простолюдието. Простолюдието гледа сега и се учи. Все пак трябва да си заработят парите в "шоуто".
3
11
 
31
 
! Отговори
зрител преди 7 години
иринчето оцеля до тук благодарение на интригите и лагерите, които оформи. Нахвърли се върху Миглена и Емануела със стръв и злоба и уж в защита на този или онзи пуска подло и долно интриги - гащите на лили, проблемите на ути и т.н. Ако беше номинирана още на първата номинация зрителите щяха да я изхвърлят.кака ви лили въобще не ми се коментира - отврат. И ако това е ВИП, аз съм Айнщайн.Шоото го направиха Миглена и Емануела. С техните гласове се храните и поите два месеца и взимате хонорари.
2
0
 
36
 
! Отговори
еделвайс преди 7 години
Този "брат" откъде има толкова много пари за раздаване?! И поне защо не ги раздава на бедни и болни, било то деца, или възрастни?! И как пък НИКОЙ до сега не отстъпи голямата награда за такива цели?! Така и така парите не са заработени. Нито са заслужени!
1
1
 
25
 
! Отговори
до 1 преди 7 години
И на мене.