Джиджи Хадид - божествена и магнетична

Красавицата коментира в Allure своя любим Зейн Малик
15 ное 2016 22:40, Теодора Драгоева
7
Джиджи Хадид - божествена и магнетична
Снимка: Allure

Магнетичният топмодел Джиджи Хадид позира в новия брой на списание Allure пред обектива на модния фотограф Патрик Демаршелие.

21-годишната красавица споделя, че обожава, когато гаджето ѝ Зейн Малик ѝ пее, свирейки на китарата си, обаче гол до кръста: "Това е супер гледка. Никога няма да се оплача от нещо подобно", споделя блондинката.

Тя коментира и това, че много ѝ се иска да докаже на хората, че е добър човек, освен очевидното, че е красавица: "Винаги искам да позволя на хората да узнаят, че съм добър човек. Много хора не осъзнават, че има значение как човек бива възприеман. Силата на тяхната преценка може да ми изпраща негативна или позитивна енергия."

Хадид има 3 милиона последователи в Twitter, 25 милиона за Instagram и още милиони в Snapchat. Тя споделя, че смята, че славата ѝ в социалните медии се дължи на нещо специфично. Именно на това, че не следва някаква специална стратегия, която да ѝ донесе успех, а че споделя всичко съвсем естествено, както го усеща. 

Вижте снимките на Джиджи за изданието в галерията на Тialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


7
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
3
1
 
18
 
! Отговори
Неразбиращ преди 7 години
Какво толкова магнетично, че и божествено виждате в това подпухнало лице и безиразен празен поглед? Тази е толкова млада и вече с подуто лице, а след години ще е страшна за гледане.
2
1
 
11
 
! Отговори
Див Селянин преди 7 години
Яко магнетизъм лъха от отверстията и!
1
3
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Чак пък божествена и магнетична... Става да олабиш веднъж.