Звездният ни рожденик днес: Скарлет Йохансон на 32

Ето някои любопитни факти за актрисата
22 ное 2016 07:10, Петя Славова
18

Снимка: Reuters

Една от най-привлекателните актриси на Холивуд – Скарлет Йохансон има днес рожден ден. Родена е в Ню Йорк през 1984 г. Тя е само една от общо петте деца на датски архитект и еврейка. Има и брат бризнак – Хънтър Йохансон.
Кариерата й в киното започва, докато е едва на 10 години с ролята си на Лора Нелсън в "Север“.

Сред знаменитите й роли са "Изгубени в превода", "Момичето с перлената обица", "Нани", във филма на Уди Алън "Вики, Кристина Барселона", "Капитан Планета". А за снимките на "Черната Далия" гостува и у нас.

Пробва се и в музиката. Първият й албум е "Anywhere I Lay My Head" и съдържа различни версии на песни на композитора и певец Том Уейтс.

Тази година Йохансон се нареди и сред най-касовите холивудски филмови звезди на всички времена и е най-високо класираната актриса сред тях.

Според анализаторите от сайта Бокс Офис Моджо, Йохансон намира място в Топ 10 благодарение на филмите с нейно участие, реализирали над 3 милиарда долара от продажбата на билети в САЩ. Успехът й се дължи отчасти на ролите й в продукции от комиксовата вселена на "Марвел".

Най-касовата продукция с участието на Скарлет Йохансон, "Отмъстителите" (2012), реализира в домашния бокс-офис солидната сума от 623 милиона долара. През тази година почитателите на актрисата я гледаха във филмите "Книга за джунглата", "Аве, Цезаре!" и "Първият отмъстител: Войната на героите".

Бе съпруга на актьора Райън Рейнолдс и след развода си с него се опита да пази личния си живот далеч от медийното внимание. Трудно й е да успява. Сега половинка в живота й е Ромейн Дюриак, от когото има и дъщеричка Роуз.

Освен в киното, стана ясно, че тази година двамата започват и страничен бизнес – отварят бутик за гурме пуканки в Париж. В него се предлагат всякакви пуканки – солени, сладки и т. н. Магазинът се нарича Yummy Pop и е в сърцето на парижкия квартал Льо Маре.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


18
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
14
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Много е готина, много добра актриса. Тази прическа изобщо не и отива, състарява я. Не знам кой и е казал, че изглежда добре така.
13
0
 
4
 
! Отговори
. преди 7 години
Captain America + dnes bg = КАПИТАН ПЛАНЕТААй леко с подлогата ве журналята!Иначе да е живо и здраво девойчето.Кво казало и кой се е обидил от нея не е много миродавно, особено като се има предвит кои е обидилия се :)
12
5
 
2
 
! Отговори
Ser Meryn Trant преди 7 години
Too old
11
2
 
7
 
! Отговори
:) преди 7 години
Готина актриса. Много и се радвам, като я видя в някой филм. :)
10
5
 
4
 
! Отговори
Джедай Мастър преди 7 години
Излъчване: If I only had a brain.
9
11
 
7
 
! Отговори
Сексманиак преди 7 години
Вече е извън употреба.
8
12
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Що не я покажете как изглежда сутринта без грим, та да видите що за плашило е!Между другото, прилича не на 32, а на 42. Факт!
7
11
 
7
 
! Отговори
BURZUM преди 7 години
Ай са подиграла са с България ,ми тя е за подигравка бе, тя ли е виновна за това.....иначе е сладурана но такива жени с годините погрозняват...сладките муцунки са сладки като са млади!
6
7
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
мноу про тив на
5
2
 
20
 
! Отговори
Nadia Nikolova преди 7 години
Доста подличко се изказа навремето за България,но после като нашенец я спаси да не бъде стъпкана от някакък кон запя друга песен.И в Бангладеш да отидеш драга появи поне фалшива любезност и не обиждай дамакините си.
4
2
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Не ми пу ка за тази па ча. Не съм забравил как се подигра с България в шоуто на Лено при това абсолютно ненужно.
3
5
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Ква е тази скумрия!
2
5
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Изглежда като да е на 42!
1
10
 
7
 
! Отговори
Първи преди 7 години
Прекраснаааааааааааа