Графа замръзна с фенове

Вижте видеото с предизвикателство Mannequin Challenge
2
Графа замръзна с фенове
Кадър: YouTube

Десетки фенове на Графа се струпаха в столична книжарница, за да участват във видео, което изпълнителят публикува в официалния си профил във Facebook.

Идеята за заснемането на така нар. Mannequin Challenge дошла, когато Графа случайно станал участник в такова предизвикателство по време на детската Евровизия в Малта.

Режисьорът Павлин Иванов доразвива концепцията, а феновете се отзовават. Всеки един от тях получава подарък лично от Графа – новият му албум “Моменти” и V.I.P. билет за големия му концерт в Зала Арена Армеец на 6 април 2017 г.

Приятна изненада за екипа, който снима видеото е, че там се появяват най-различни персонажи – момичета и момчета на различна възраст и заснемането на предизвикателството отнема по-малко от половин час.

Основната задача на всеки един от участниците в него е да стои замръзнал в позата си в продължение на няколко минути, докато камерата преминава през него. Причината за замръзването се оказва липсата на албуми на Графа в книжарницата, а когато куриер доставя ценните дискове, времето започва да тече отново и Графа с усмивка раздава автографи.

Видеото е част от кампанията по промотиране на първия концерт на Влади Ампов в най-голямата ни зала - Арена Армеец, и анонсира, че ако закупите над 2 билета в периода преди Коледа, ще получите подарък - албума “Моменти”.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


2
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
1
2
 
5
 
! Отговори
SS преди 7 години
отдавна е известно, че т.нар. "граф" може само да копира (и направо да краде) чуждото - в случая, ефекта, дето го е видял в Малта