В покоите на Кайли Дженър: Лукс в Ел Ей

Звездата иска над 5 млн. долара за своя дом
13 дек 2016 10:14, Екип на Tialoto.bg
3
В покоите на Кайли Дженър: Лукс в Ел Ей
Снимка: variety.com

Кайли Дженър бе класирана от сп. Time в топ 25 на "Най-влиятелните тийнейджъри" за 2014 г.

19-годишната мацка проби като риалити звезда, заработи милиони на модния подиум, реализира модна линия и козметична марка. Младата икона участва в музикални клипове, изявява се и като телевизионна водеща.

Наскоро Кайли реши да попълни още банковата си сметка като продаде луксозна едноетажна къща в Лос Анджелис. Дженър предлага 480 кв. м за „скромните” 5,2 милиона долара.

Бившото жилище на Кайли разполага с 4 спални, 4 бани, романтична всекидневна, кухня, трапезария и гардеробна. Задният двор пък предлага плувен басейн и кът за бира-скара.

Кайли Дженър е собственик на 4 луксозни жилища в Лос Анджелис, които сумарно възлизат на повече от 20 милиона долара.

Конкретната постройка, с която тя е решила да се раздели, е закупена от нея през 2015 г. за сумата от 3,9 милиона долара. Риалити звездата се надява да извлече печалба от сделката и споделя пред чуждестранни медии, че би трябвало дори да качи цената с още 1 милион долара – 5,2 били малко.

Дали 5,2 млн. долара е добра цена за този дом, можете да прецените сами.

Интериорът е луксозен, но не е уникален или ултра разкош. Преобладаващата настилка е от висок клас масивен орех. Всекидневната обаче е лишена от мебели, но пък има камина и мокър бар.

Кухнята от друга страна е изцяло оборудвана. Кулинарният кът е огромен, разработен е в комбинация от мрамор и масив. Най-голямата спалня, която за около година е служела като лични покои на Кайли, идва с гардеробна и луксозна баня.

Китната едноетажна постройка е разположена в 12-декарово пасище, част от което е засято с декоративни растения и бели розоцветни храсти.

Къщата е строена в тоскански стил и е реализирана в студена мътнозелена гама в екстериора. Преобладаващите инженерни настроения по външните стени са каменните зидове, даващи на преобладаващата обикновена облицовка по-друг характер. Измазаната купчина камъни допринася за цялостния образ на дома – уютна къща в покрайнините на Лос Анджелис.

Вижте луксозната къща на Кайли в галерията тук
 
Подготви: Александър Градинаров

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


3
Още по темата: Кайли Дженър
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
2
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Давам 50 лв
1
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
в покоите на... вие нормални ли сте бре- това кифле да не е кралица....?!