Съветите на Аврам Големечков за мъжкото подстригване

Какви видове има, разказва той във видеопроекта на Tialoto.bg
17 дек 2016 15:27, Криси Табачка
5
Съветите на Аврам Големечков за мъжкото подстригване
Снимка: Личен архив

Продължаваме с видеата от рубриката "Месец на...", в които Аврам Големечков разкрива тънкостите за здрава коса и красива прическа.

След като разбрахме, че при обикновена процедура като измиване на мъжка коса има къде да се сбърка, преминаваме на друга съществена част от мъжката красота – прическата.

Днес темата е мъжко подстригване, а коафьорът разкрива какви са основните правила, какво отива на различните форми лице и какво да предприемем, ако искаме да постигнем конкретна визия.

Аврам Големечков е добре познат на публиката със своите кулинарни умения, но има нещо, с което се справя дори и още по-добре – коафьорството.

Той е първият българин, който бе избран и взе участие в престижния световен конкурс Alternative Hair Show в категория "Cut & Colour".

Съвсем наскоро Големечков откри собствения си салон "Ателие за красота", където развива своите професионални умения в сферата на красотата.

Какви са тънкостите за правилната мъжка прическа и какво трябва да знаем за нея, вижте във видеото на Tialoto.bg.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


5
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
4
6
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Добре, че мъжЪт ми не се влияе от модата. Защото е Мъж! С главно М и и много МЪЖ. А ГолемечкоФффф да прави причесссски на мАжете. Тези с малкото МЪ. Моя има голямо МЪ и голо теме. ФрЕзИора съм АЗ! Хахахаххаха! Тоя фрИзИорррр е ***! Що не се скрие, или да оди да носи варррр и кИреч!
3
1
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Като гледам какъв проект си е самопричинил и ме дострашава.
2
6
 
22
 
! Отговори
Катя преди 7 години
Познавам Аврам. Той е изключително скромно и талантливо момче. Още е млад, за да се мери с изброените "величия", но аз бих предпочела да се подсрижа при него. Да е жив и здрав!
1
4
 
34
 
! Отговори
vlady преди 7 години
Най-хубави прически имат Andrew Craighan, Esa Holopainen, Tomi Joutsen, Paul Kuhr, Greg Mackintosh, Hamish Glencross и т.н.