Звездни забивки: Кой с кого през тази година

Вижте новите влюбени двойки по света и у нас
26 дек 2016 15:18, Теодора Драгоева
13
Звездни забивки: Кой с кого през тази година
Снимка: dailymail.co.uk

И 2016-а година не мина без редица звездни флиртове, забивки и романси, част от които устояха на времето и се превърнаха в сериозни отношения.

В началото на есента Марая Кери започна гореща връзка с 33-годишния танцьор Брайън Танака, който от години работи в нейната трупа. По-интересното е, че любовта им избухна само два месеца след като тя прекрати годежа си с милиардера Джеймс Пакър.

Сред другите звездни романи от изминалата година по-интересни са тези между Нина Агдал и Леонардо ди Каприо, този между британския принц Хари и американската актриса Меган Маркъл, както и този между Кристиано Роналдо и красавицата Джорджина Родригес.

Сред известните българи, които намериха любовта през 2016-а са попфолк звездата Деси Слава, която започна връзка с по-млад от нея боксьор, пиарката Ива Екимова, която се влюби в бизнесмен и сексоложката Наталия Кобилкина, която намери щастието в лицето на богатия грък Такис Дретакис.

Вижте снимките на звездните двойки, чиято любов избухна през изминалата година в галерията на Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


13
Още по темата: звездилюбоввръзки
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
2
0
 
1
 
! Отговори
Kuky преди 7 години
Ех,никой не намира любовта в лицето на НЕбогати и НЕбизнесмени,"звездите" се влюбват винаги в по-богати или доста по-млади
1
0
 
7
 
! Отговори
Шарки преди 7 години
Стига с тва тяло бе *** никой не ви го чете, ми и днес ще спрат