А пък Холивуд показа, че е на страната на Брад

Актьорът бе бурно аплодиран на наградите "Златен глобус"
11
А пък Холивуд показа, че е на страната на Брад
Снимка: NBC

Брад Пит направи изненадваща поява на наградите „Златен глобус“ вчера вечерта и неговите колеги от Холивуд избухнаха в искрени и продължителни аплодисменти.

По този начин топактьорите в САЩ показаха, че са на страната на красавеца Брад в публичния му и скандален развод с Анджелина Джоли, която си остана аутсайдер в света на киногилдията.

Пит изглеждаше уморен и изтормозен през последните месеци, в които се вихреше кошмарната му раздяла с майката на шестте му деца.

На церемонията в неделя обаче, 53-годишният Брад се опита да изглежда видимо добре и дори показа мултимилионната си усмивка на публиката.

Мат Деймън, Винс Вон и Райън Рейнолдс истински се трогнаха, когато видяха Брад на сцената, а той изглеждаше видимо изненадан от неочакваната подкрепа.

Пит се появи, за да представи филма „Лунна светлина“, който получи „Златен глобус“ в категорията Драма, на който той всъщност е изпълнителен продуцент.

Джоли подаде молба за развод с Брад на 19 септември, като го обвини, че подлага на тормоз някои от децата им, в следствие на употреба на алкохол и марихуана.

Звездата от „Гадни копилета“ дори беше разследван от служители на ФБР по обвиненията за физическо малтретиране.

Още новини за звезди вижте в галерията ни!

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


11
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
5
0
 
3
 
! Отговори
Рени преди 7 години
Пиърс Броснан и Брад Пит бяха най- елегантните на сцената. Правилно Пит беше подкрепен, тъй като оная Джоли е истеричка! Речта на Мерил Стрийп не ми хареса, голяма актриса, но да не се меси в политиката е по-добре!
4
2
 
25
 
! Отговори
мау преди 7 години
Холивуд аплодира Пит и критикува Тръмп. Странен вкус.
3
2
 
31
 
! Отговори
FUCK OF преди 7 години
БРАД ПИТ Е СТРАХОТЕН АКТЬОР...БРАВО....
2
14
 
22
 
! Отговори
смЕх преди 7 години
Така е на всички нормални им е ясно кой какъв е в това семейство ,а и между другото не е "майка на шестте му деца" . Да ви напомня ,че те имат три родени от тях ,а останалите са осиновени така ,че нещо сметките ви куцат.
1
1
 
44
 
! Отговори
Неделя преди 7 години
До АнонименТочно така! Искаме локални новини - с кой спа снощи Гери-Никол?