Мика Стоичкова призова: Кърмете на публични места!

Щерката на футболната легенда се присъедини към редица звезди
22 май 2017 11:37, Александър Попов
249
Мика Стоичкова призова: Кърмете на публични места!
Мика кърми малката Миа. Снимка: Facebook

Кърменето е естествен и интимен акт между майката и бебето, но все още предизвиква смущение у хората. Редица звезди от години агитират "За" кърменето на обществени места и открито заявяват, че не се срамуват да бъдат майки, които отглеждат децата си по естествен начин. Сред тях са Гуен Стефани, Анджелина Джоли, Наталия Водянова, Оливия Уайлд, Жизел Бюндхен и др.

Към тях се присъедини и Мика Стоичкова, която пусна в социалните мрежи кадър, на който кърми своята дъщеря Миа.

"Увереността ми като майка расте всеки ден. Никога не се страхувайте да кърмите на публично място. Ако хората не го приемат, никога кърменето на обществени места, няма да се приема за нормално. За тези, които съдят, коментират, обиждат и се подиграват, имам едно нещо да кажа... Когато си изядете обяда в банята, аз ще съм готова да кърмя там!", написа и тя.

Все пак трябва да се добави, че щерката на Стоичков е щракнала кадъра си в кола.

Още новини за звезди четете в Tialoto.bg тук

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


249
Още по темата: Мика Стоичкова
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
58
0
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Било интимен акт. Сещам се и за едно друго уинтимно нещо и точно затова не се прави по моловете пред хората, че иначе ще те арестуват.По принцип думата "интимно" означава лично. Явно според нея личните неща трябва да се натрапват на всички, че чак и в нета се качила, не и е стигнало само да си развява циците по моловете.
57
0
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Спомням си реакцията на майка ми преди време заради скандал с кърмеща в мола - презрителен смях. И тя ме е хранила, разхождала и дондуркала къде ли не, но подобна позьорщина не е имало преди по- малко от 30 години.
56
0
 
8
 
! Отговори
СПАРТАК преди 7 години
До един българинКолега, има толкова много порно в категорията "биг титс" в интернет, че няма смисъл да гледаме лайв и на 3D. Никой не е против ако на една жена и се наложи да накърми детето си публично поради някакви причини и обстоятелства, но в никакъв случай не бива да се превръща в практика и шумна показност точно като гейпарадите. Нормалните и възпитани мъже като мен няма да зяпат като невидели, а джентълменски ще се направят на разсеяни. Но все пак и другата страна трябва да е деликатна
55
2
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До НадяКак да не гледат, като си изкараш вимето навън, ***.
54
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До Ха ХаИма, има. Че даже и с космати зърна и със стрии. Красота.
53
2
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
*** тая верно било по-куха и от баща си, колкото и да е трудно за вярване, че е възможно да има и още по-тъ пи.
52
2
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Ами ако не искаме някои да си размахват млечните жлези под носа ни?Все едно аз да си размахвам оная работа на публични места?
51
3
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Когато съм щял да обядвам в банята и тя щяла да кърми там. Да, само дето аз като ям, не си вадя вторичните полови белези и не ги навирам в очите на хората. Там е разликата. А и за детето не е никак добре от хигиенична гл.т.Ама не е важно детето да е здраво, а да привличаме внимание с глупости, след като за друго не ставаме. Също като модерните вегани и антивкасъри.
50
1
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До НадяОбичат женските гърди ако изглеждат добре. Твоите провиснали цицонки не ги обичат. Затова искаш да си ги показваш,па макар и с увиснало бебе на тях... за да не се чувстваш недооценена. :(
49
2
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Понеже има парад на гейМовете, които все твърдят, че не са приети от обществото... Да очакваме ли парад на жените с прекалено свободно време, които не могат да съставят график за отглеждане на детето си и които искат да покажат млекодайните си възможности?
48
3
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Абе няма лошо да си пльоснете цицитe на обществени места, ама барем да са красиви
47
1
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До AzАко си жена, проваляща се в живота, народи едно, две деца и веднага ще спечелиш уважението на всички. А ако искаш още повече да те уважават, но нямаш умствения багаж или личните постижения за това- изкарай си надутото виме навън и се озъртай да гледаш дали ти дават нужното внимание.
46
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Жените след като родят и почват да се съмняват в красотата си, когато обаче мъжете, искат не искат, им гледат гърдите, се чувстват пак значими. И за тях сигурно не е гнусно, въпреки че рядко гърдите на току ще родилите са особено красиви..горките бебета, които не са виновни че майките им мечтаят да бъдат стриптизиорки, но няма данни
45
0
 
4
 
! Отговори
ФХ преди 7 години
Цензурата е за думата м.ода.
44
0
 
14
 
! Отговори
ФХ преди 7 години
Ама каква е тази мода с кърменето. Всички, с малки изключения сме раждани и кърмени от майките си. Защо кърменето и майчинството така се парадират в последно време? Какво толкова геройско има в това? Половината човечество ражда и кърми. Това е нормално и естествено.
43
3
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До НадяДа, олигавено бебе, лапнало набръчкана цоца с вени по нея е много красива гледка. Спор няма.
42
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Значи ако ще кърмите на обществени места, да бъдете със стегнати бозки, иначе е грозна гледка
41
4
 
3
 
! Отговори
до 40 преди 7 години
Кой ти говори за връщане на каквото и да е било бе, моето момче)!?Ние все едно живеем в гръко-римски свят- правото ни е римско, класическите науки и изкуства -гръцки, кухнята, обичаи, и още много неща, които не можеш и да си представиш!Само това имах предвид. Ако беше посещавалвисше учебно заведение, щеше да го знаеш, общата ти култура май е от Холивуд))А робите в самия Рим са живеели учудващо добре-почети малко и ще разбереш, няма всичко да ти поднасям на тепсияНе като робите в България
40
2
 
5
 
! Отговори
По-българин преди 7 години
До един българинТи си един дървен философ. Пак *** пример - значи трябва да слушаме изкуфелия папа Франциск, така ли? Ами тогава някой мюсюлманин ще ти каже че според фетвата на един саудитски духовник мъжа има право да изяде жена си. Да слушаме и изпълняваме религиозните дивотии викаш, а? Май не си виждал тситси отдавна и си се понастървил гледам. Вземи сниккърс. Не си ти когато си гладен.
39
3
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До Един българинИконите са антични. Показват антични обичаи. Който желае да живее като светец от пети век е свободен да го направи някъде далече от модерното общество. На останалите ни харесва да вървим в крак с времето.