Скандал на няколко чашки: Дебора напсува сочно Big Brother

Певицата бе изгонена от шоуто заради езика си
Обновена: 23 ное 2017 08:51 | 23 ное 2017 08:45, Александър Попов
38
Скандал на няколко чашки: Дебора напсува сочно Big Brother
Кадър: Нова

Скандал с алкохолен привкус стана причина Дебора да бъде изхвърлена от Big Brother. Фолкпевицата бе бясна от създавания й имидж на алкохоличка, а в най-новата мисия тя бе кръстена Мис Махмурлук.

Тя поиска неколкократно да напусне шоуто и даже изрази готовност да си плати неустойка, след като и част от съквартирантите й намекнаха, че прекалява с градусовите напитки.

"Не мога да седя повече с тези хора, защото се напрягам по начин, който не мога да обясня. Не мога да дишам!", заяви тя в изповедалнята, а репликата на Големия брат, че е пила още повече я вбеси.

"Да, пила съм, но това няма нищо общо с моето решение, искам да си тръгна. Откакто дойдох тук, се напих като идиот и се изложих пред цяла България, защо да седя тук повече. Вие ме изкарахте наркоманка, алкохоличка, а аз се напивах от притеснение", оправда се певицата.

Тя трябваше да помисли до сутринта, но след известно време отново се присети за прякора си и тегли сочна псувня на Big Brother. Което пък провокира продуцентите да я отстранят от шоуто.

Иначе се състояха поредните номинации, като най-много гласове и критики получиха Луна и Мариела Нордел. Компания на двeте, в опит да прескочат елиминациите, ще им правят Джино, Dee, Фънки и Людмила Захажаева.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


38
Още по темата: Big Brotherдебора
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
27
1
 
28
 
! Отговори
Кали преди 6 години
Ако знаете,какъв мишок се крие зад гласа на Биг Брадър!...Много правилно,че избягва да се показва по медиите...Едно невзрачно,с неприятно личице момченце,но с претенциите и То да бъде мъж,моля ви се!Е,видя се,колко му е мъжкото!Селянче с претенции...Започнат ли нервите да не му издържат,време е и него да го сменят най после,дразни много с това нежно гласче....
26
5
 
10
 
! Отговори
Веско преди 6 години
Абе, симпатяга е ;)
25
2
 
33
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
То пък щото брадъра е някакъв критерии.право е момичето,тия са гадни манипулатори.....
24
3
 
24
 
! Отговори
тути фрути преди 6 години
И кой гледа бигбрадъра.Трябва човек да мрази себе си за да гледа подобни предавания.
23
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
И къде е била певица ,а!
22
2
 
25
 
! Отговори
Таню преди 6 години
До jonyПравилно! Много имплицитна омраза сеят. Чрез новини, поведение, представяне на факти и изтърканите им "шоута". Почни сутрин с оная пуевенска сеуенка галя и свърши с бай брадъра, и късните новини...
21
1
 
40
 
! Отговори
ППП преди 6 години
Всички дружно ДА НАПСУВАТ биг брадър-а. И без това събират някакви *** в къщата, псуването им приляга прекрасно.
20
22
 
5
 
! Отговори
ГАДОРЯН преди 6 години
Преди няколко седмици беше в предсването на Карбовски. Темата беше че е била бита системно от последното си гадже. Е сега вече на всички е ясно защо яде лобут. Друг е въпроса че аз примерно изобщо не бих се занимавал с такава п а ча. Пропаднал човек е. Във Фвсбука съм й последовател и ми е интересно какво ли ще пишат сега под профила й. Отделно е и неграмотна. Последовател съм й за да й гледам сеира. Хаха.
19
4
 
6
 
! Отговори
реалист преди 6 години
Чалгаджийски морал. Хубав модел за подражание. Все пак е чалга певица трябва поклон до земята за хубавите и стойностни песни. Утре може да има звезда на алеята на славата.
18
4
 
41
 
! Отговори
jony преди 6 години
тя самата нова телевизия е супер негативна и просташка. едни подскачат по господари брадари незнам си какво , почват винаги с катастрофа и отнети животи. забранил съм я в къщи
17
1
 
56
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Тоя Брадър като говори все едно се отваря небето и говори Дядо Господ.Абе тия наистина много са си повярвали, че те колят и бесят.Фалшив и псевдо авторитет на комерсилни манипулатори.
16
1
 
85
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Поправка на статията? Не Бай Брадър изхвърли Дебора, а тя поиска да напусне. Второ - досега не съм се кефил толкова много, как една жена направи брадъра за смях пред цяла България. Евала!
15
4
 
66
 
! Отговори
Jay преди 6 години
Продължение: Което се видя , че не е така. От горе на всичко чак Биг Брадър се обяснява на Дебора в изповедалнята , че не искал насилие и бил против него и уважавал чувствата и достойнството на съквартирантите, а само ги предизвиква , манипулира, унижава и се подиграва с хората. Само Дебора се изправи пред него без да и пука за парите и му каза всичко в лицето.А другите само и само да не си изгубят хонорарите, дори и Луна мълчат и се подчиняват като мишки. Дебора е смела и чувствителна.
14
6
 
18
 
! Отговори
р преди 6 години
Горко им на родителите и.
13
3
 
61
 
! Отговори
Jay преди 6 години
Биг Брадър да не се прави на Бог, защото не е. Дебора не е изгонена, а си напусна сама. Тя сама по собствено желание искаше да напусне веднага , защото не се чувства добре в къщата и вижда как той изкарва участниците в формата и ги унижава и му го каза в очите , а не след като той принудително искаше тя да остане до сутринта за да размисли , за да може той после да се измъкне толкова долно. А Биг Брадър се направи на много важен и се изкара Бог, че той бил я изгонил и то принудително.
12
2
 
52
 
! Отговори
Do 10 преди 6 години
Абсолютно си прав. Точно това и аз си помислих. Първо тя каза, че иска да напусне по собствено желание. Брадърър я спира и я кара пак да размисли своето РЕШЕНИЕ. Деборка пак повтаря, че е сигурна, знае договора си и иска да напусне по собствено желание... Барадърър продължава да не я пуска, тя се развихря и Брадърът я ГОНИ от къщата. Така изгонена може би си мислят, че ще си спестят някой лев. Според мен Дебора ако има малко акъл ще ги съди.
11
3
 
51
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Брадъра - отражение на реалността.80% са *били.Останалите 20% - лош материал.
10
2
 
63
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Това шоу стана целогодишно.Направо да го спрат от Сем.
9
4
 
71
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Двойни стандарти навсякъде ! Че оня готвач не псуваше ли ? Фънки не псува ли ? Но когатп ритнеш камериерка е 5000 ако ритнеш тиквата толкова ли ще е ? Зависи кой е по равен
8
12
 
48
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Бе не я знам певица ли е, *** много напомня евтин ковроляк. Голям ***. Като се напие се дължи като магистрална труженичка- псува, на бе говори.... крещи... малко са я били май. Много про0ста, много.