Ласкин за новата двойка: Фалшива лигня прецака деня ми!

Актьорът оприличи Деси Банова на "синоптмейтка"
Обновена: 30 ное 2017 13:57 | 30 ное 2017 13:52,
90
Ласкин за новата двойка: Фалшива лигня прецака деня ми!
Снимка: Нова

Иван Ласкин не сдържа емоциите си от видяното в "На кафе" днес. Актьорът светкавично изстреля в публичното пространство мисли и чувства за първото съвместно интервю на бившия президент Росен Плевнелиев и синоптичката Десислава Банова.

Още по темата

На личната си страница във Facebook, известният с острия си, но точен език творец, се изказа: "Погледнах през прозореца и нещо се беше променило. Абе, снега ми биеше на кафяво!

После на терасата забелязах, че за първи път вятъра духа отгоре на долу. Пословичната ми интуиция рече: От днес, Иване времето ще бъде Президентско...

Дори мурсалският чай, който не изпих ми се разсмя от чашата. Сега номера е да си СИНОПТИМЕЙТКА...целият ден ми се прецака от фалшива лигня!"

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


90
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
75
1
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Айде този *** Ласкин да си гледа работата! Ако може да се пръсне от завист и злоба! Нека Росен Плевнелиев и Десислава Банова да имат искрена,детска и здрава любов помежду си!
74
2
 
6
 
! Отговори
Варан преди 6 години
Ласкин не е лесен с острия си тон,но е напълно прав в словоизлеянието си.Нека Плевньо и Деси да са заедно,щом се обичат,но да бъдат по-дипломатични.Все пак не са тинейджъри.А това, че тя коментира за починалото му дете е долно и непочтено.Тя няма право да коментира най-личните неща на чуждото семейство.А той горкия мълчи като риба и се смее като......!
73
8
 
2
 
! Отговори
Кума Лиса преди 6 години
Ласкинхейт! Пак се е напушил.
72
6
 
2
 
! Отговори
didi преди 6 години
Проблемът на Ласкин е не, че е алкохолик, а гаден, агресивен алкохолик.
71
1
 
9
 
! Отговори
Ласкин е прав,но преди 6 години
Аз избягвам да си създавам отрицателни емоции. Избягвам да чета,гледам и слушам всичко свързано с българския псевдо- елит.Каймакът на п..о..м..и..я..т..а.......Чета книги и гледам научно- популярни филми,от които мога да науча нещо полезно.Избягвам кичозната и измамна българска политика и политици,имам си стойностни приятели и семейство и това ме крепи. Надежди за добро бъдеще вече нямам,предвид обществото сред което живея.Жалко.80%........
70
0
 
3
 
! Отговори
75 ти добре ли си преди 6 години
Зелки пише срещу комскомолските секретари, а ти пак препращаш към тях. Чети по-внимателно
69
10
 
4
 
! Отговори
до Зелки преди 6 години
Браво за коментара! Заслужи си 2-те рубли - лично Нинова ще ти ги връчи в картичка с панделка и ще ти татуира червена петолъчка на челото
68
8
 
8
 
! Отговори
А преди 6 години
Ласкин ако си намери полезно занимание, може и да не му се прецаква деня от подобни неща, омг!!! Много е зле
67
5
 
18
 
! Отговори
Зелки преди 6 години
Натика се във властта да му опростят дълговете и да охолства докато народа гладува и и сега ще ми се пише президент. Браво на жена му, че го заряза. Не ни занимавайте с този. Ако не го беше посочил, никой нямаше да го избере. Типичен бивш комсомолски секретар с фалшива усмивка, мазен, хлъзгав, лицемерен, високомерен - типичен коварен Луцифер.
66
3
 
12
 
! Отговори
Зелки преди 6 години
Плевньо срам от Бога има ли? Вместо да си гледа дискретно живота, той се заподмятал по телевизии... Детето му почина и не от синдром на Марфан..., разгледайте google изображения на синдром на Марфан, после отворете сп. Мениджър от 2007 година и ще го видите сниман по бански с 2-те си по-големи момчета, те също по-бански. Ще разберете, че никой от тях няма синдром на Марфан. Фалшива е усмивката му, натрупа благосъстояние на гърба на Линднер, после затъна с 10 млн. кредити, натика се...
65
6
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Хората се чудят как да изпратят децата си на училище, а не как Банова да си осигури охолен живот.Не че парите му са честни,той беше основният двигател при свалянето на правителството Орешарски.Но това да му е на съвестта.Ако има.Става дума че занимават хората с трите синопутки които са "ескорт"на бандитите обрали държавата
64
5
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
След такава лична загуба, нормално за един родител живота да е вече наполовина.Такова държане и показност са срам, при условие че преди 2 г.си загубил дете.Да, ходи си,забавлявай се но го прави малко по дискретно и културно, а не да се лигавиш че си влюбен.Дърти сте, дръжте се на положение.Детето ти почина, ти се правиш на Гришо.
63
3
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Това е единственият бивш президент, който след сдаването започна да плюе по новия президент.Досега никой президент не съм го чувал да говори лошо за следващия-П.Стоянов,Първанов.Второ-това с детето му което започна да разказва Банова беше много тъпо.То си има майка която никой не чу да дрънка по телевизията.Банова много се изложи.Да намесваш в отношенията си едно починало дете е неуважение към майка му.
62
29
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Е защо е тази злоба не разбрах, щом се харесват да са щастливи. Тук няма някаква несправедливост. По-скоро бившата му жена, която не застана зад него и не използва възможността да промени нещо към добро, като първа дама.
61
27
 
31
 
! Отговори
Г-жа Нинова преди 6 години
Докога ще ни занимавате с алкохолиците Ласкин и Терзийски? Писна ни!!! Стига толкова глупости и простотии дайте нещо сериозно.
60
39
 
41
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
"Къв е тоя президент, ква е тая синоптичка, гади ми се", изфъфли Ласкин, докато обръщаше 6-тата водка в 10 сутринта
59
15
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
За Ласкин знам, че като се нашмули с водка, пие вода от тоалетната. За Терзийски съм чувал, че като се нашмули, си стои вкъщи, щото не може да уцели вратата и се блъска в стените
58
14
 
24
 
! Отговори
Румен преди 6 години
Оня алкохолик Калин ,го оставихте от два дни...сега тоя почнахте да развявате!Оставете ги да си поркат.Ласкин не е известен с острия си език,известен е с алкохолизма си и жена си,която му купува пиенето с халтури по долнопробни реалита
57
13
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Г-н Ласкин може и да има право все пак човек като президента трябва да е по- обран в демонстрацията на личните си отношения , защото никой не знае какво ще стане с тях след 10 г .и ще изглежда като прецакано влюбено гълъбче и е някак смешно .
56
11
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Добре че е Сашка да взима кинти от пошли реалита да купува бутилки на Ласката, да кълве клавиатура в делириум тременс