20 г. пред картата: Президентшата спира с прогнозите

Моделката Нора Шопова замества Деси Банова
Обновена: 15 яну 2018 10:00 | 15 яну 2018 09:50, Александър Попов
66
20 г. пред картата: Президентшата спира с прогнозите
Снимка: Facebook

След близо 20 години като момиче на времето Деси Банова вече няма да съобщава прогнозата за времето.

Блондинката се залюби през миналата година с президента Росен Плевнелиев и явно ще търси по-сериозен статус в телевизионните среди.

Още по темата

Нейните странични дейности извън съобщаването на градусите и атмосферното налягане включваха участия на световни форуми по темата за климатичните промени. Именно на подобно събитие тя за първи път се среща с Плевнелиев и го интервюира в качеството му на действащ президент на страната.

Няколко години по-късно и двамата се разделиха с половинките си, за да сложат началото на романс, който бе обсъждан широко през последните месеци.

И Деси, и Росен твърдят, че са открили дълго търсената половинка, като Банова го придружи и в ложите на Българската Коледа. Те посрещнаха заедно новата година в Банско, като Банова се похвали, че е получила безценни усроци по ски от своя любим.

В Нова тв вече са намерили заместничка на блондинката и това е моделът на "Ивет фешън" Нора Шопова. Тя е снимала за редица известни списания, включително и турския Vogue. Тя няма опит в телевизия, но от няколко месеца насам си търси работа като говорителка на времето.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


66
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
35
5
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
"Президентшата"?!? спира с прогнозите?!?Каква президентша е тази бе? А и какъв президент е Плевела, който докато беше на тази длъжност не беше президент като хората, камо ли сега, когато си отдъхнахме от него, пак ни го пробутвате за президент. Президент на какво е този никакъвец? Може би на "президентшата"???Аман от този смахнат напън да ни пробутвате тези *** и да ги величаете без каквото и да е основание!
34
8
 
11
 
! Отговори
до 31 Ганьото преди 6 години
***, всеки, който е бил избран веднъж за президент, след края на мандата му продължава да бъде наричан президент. Понятие БИВШ президент НЯМА. Куха главо, пияна!
33
2
 
16
 
! Отговори
Роналдо преди 6 години
Тази я излашкаха половината от А групата и отчасти Евролигата
32
1
 
23
 
! Отговори
Възмутен преди 6 години
Интересно ми е, на такива псевдожурналисти като Александър Попов, които пишат глупости, не им ли удържат от заплатата, защото срамят медията?
31
3
 
33
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Ами ще се раздели с прогнозата на времето. Нали си намери чичко паричко. Защо й трябва. Иначе това с чувствата не ми ги разправяйте.никой не им вярва. Чувства и пари - моля, моля.
30
6
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
При толкова орязани правомощия и безличието на тази институция Плевнелиев е най подходящ за този пост.Сам се отказа от малкото правомощия, които имаше, предаде ги на Тиквака и така му харесва.
29
7
 
29
 
! Отговори
Българин преди 6 години
Нито Плевнелиев, нито Стоянов, Първанов и т.н са президенти! Те са БИВШИ президенти, затова в скоби може да се напише периода, в който са били действащи президенти. А любовницата на един бивш президент пък изобщо не може да бъде никаква "президентша" - нито бивша, нито настояща!
28
2
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Значи всяка моделка/плеймейтка може да си търси късмета като говорителка на времето по тв. Не се изискват други качества, образованието не е важно. Като тая по БТВ кльощавата, с щипки в косата, и то, горкото, без образование, ама вижте колко време се задържа.. Това само в България може да се случи.
27
3
 
28
 
! Отговори
То преди 6 години
По-скоро забележка към президентшата. Доста пошло и просташко определение, най-малкото защото нито са сключили брак, нито поради факта, че само жената на действащия президент има този статут. Предполагам, че е написано и за да подведе аудиторията да влязат и прочетат тази новина
26
9
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Дори и да е бил пълен провал няма значение. По протокол и етикет е Президент на РБ. Неслучайно когато грамотни журналисти представят не казват бивш президент, а президент и в скоби годините през които е бил на тази длъжност.
25
6
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Президентша??Той да не би да е президент, че постоянно медиите на ББ го представят като такъв!? Пълен срам в историята на най старата страна в Европа! Пълзеше и се л.игавеше като мекотело! За радост вече не е президент и да продължават да го наричат така, плюс сега приятелката му и тя стана президентша, е доказателство какви некадърни и продажни са медиите за масова дезинформазия в тая страна
24
0
 
21
 
! Отговори
Реалист преди 6 години
Ам че утре като се разделят, къде ще търси работа. И спрете dump news. Моля
23
2
 
38
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Да не му е законна съпруга, та я титулувате президентша...
22
4
 
40
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Деси Банова - президентша?Александър Попов - журналист?К'О?===============================НЕ!
21
0
 
54
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
По-интересно е кога ще почнат да назначават професионални синоптици , а не манекенки за таз длъжност Хахахахаха
20
5
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Деската сигурно си е купила strap on за да им е щастлив любовният живот в спалнята!
19
3
 
54
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Банова е президентша точно толкова, колкото бай Асан от Бацова махала.
18
20
 
36
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Абе що не оставите момичето на мира, ще кажеш, че тя и Плевнелиев са първите, които имат връзка след първия опит... Гледайте си там в своите панички и своите семейства и се грижете да не се разпаднат те, докато зяпате Биг брадър, Папараци и София ден и нощ...
17
2
 
43
 
! Отговори
Ко?...Не! преди 6 години
Каква драма, драги зрители..................местя...
16
2
 
44
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Няма дума "моделка" ... казва се МОДЕЛ. Не се научихте ...