Гущеров годежар! На 28-и прибира Светлана, сватба – лятото

Женихът, който има проблеми със закона, още не е развел с Мария
23 яну 2018 15:00,
119
Гущеров годежар! На 28-и прибира Светлана, сватба – лятото
Снимка: Love style

Светлана Василева и Християн Гущеров признават в първото си съвместно интервю пред списание LOVE style, че се сгодяват на 28 януари.

На щастливото събитие двамата няма да бъдат само с най-близките си, а са поканили 70 човека и гост-изпълнители.

На тази дата те правят шест месеца, откакто са заедно. "Първоначалната ни идея беше да отбележим тази половин година. Но Хриси ме сюзпризира, като каза, че ще има и годеж. Много се зарадвах. По време на фотосесията за вашето списание той падна на колене и ми даде годежен пръстен. След това като като излязохме на двора, там ме чакаше кола с красива панделка. Валеше сняг и беше много романтично", споделя Светлана.

Християн иска да се оженят през лятото и е задействал развода си с фолкпевицата Мария.

"Вече сме избрали мястото на сватбата, но засега ще го запазим в тайна. Със  сигурност ще бъда с дълга рокля. И всичко ще е украсено с рози. Представям си една красива сватба на открито с много гости", разкрива Василева.

С любимият й искат да имат две деца, но блондинката е съгласна и на повече. Християн признава с ръка на сърцето, че Светлана е голямата му любов.

По време на кратката им раздяла през декември, бизнесменът осъзнал, че тя е неговият човек на 100%.

Хубавицата също смята, че благодарение на тази раздяла станали още по-близки и разбрали, че искат да създадат нещо заедно.

"Родителите ми я приеха много позитивно. Те винаги са заставали зад мен, за което безкрайно им благодаря. Никога не са ми се бъркали в моя личен живот и винаги подкрепят моите решения", категоричен е Гущеров.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


119
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
18
0
 
29
 
! Отговори
Част 3 преди 6 години
"Неслучайно още от от 1989 г. той е председател на Съюза на Частните предприемачи "Възраждане", участвал е и в Бизнес Клуб "Възраждане". Парите му отварят вратите и в централното ръководство на БСП. Нали капиталът и трудът са в една лодка, партньорите един без друг не могат. Само дето трудът е за едни, а капиталът за други."
17
1
 
32
 
! Отговори
Част 2 преди 6 години
"Неслучайно другарят Гущеров е завършил политическа икономия във ВИИ "Карл Маркс", София. Заедно с Васил Крумов Божков - олигарх 1, собственик на над 700 милиона долара - през 1994 г. Гушеров създава "Българска индустриална и търговска банка". В съдружие със Станка Шопова - бивш първи секретар на ЦК на ДКМС, през 1995 г. регистрират доходоносното "Орел-агро" АД. Следва регистрирането на АД Винпром - Чирпан през 1997 г. и участие в още десетки други крупни, печеливши фирми."
16
0
 
28
 
! Отговори
Сър Ваню преди 6 години
До бай иван - Бай Иване, това е страната на Ограничените Невъзможности ;)
15
1
 
53
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Тоя го пишете "бегал".на тате кинтите ИЗГОРЕХА.Но както са казали мъдрите хора, "От където дошло там и отишло".бАЩА МУ КРАДЕ като луд а сина му ще "храни" селските ***."Отварачки", СелскиЕбачки" и т.н.ЧЕСТИТО на "печелившите"
14
1
 
35
 
! Отговори
Част 1 преди 6 години
"Сигурно електоратът на БСП не знае, но 44-и годишният Добромир Гущеров е един от българските олигарси със скромното състояние от 40 милиона щатски долара. Той е безспорният монополист в здравното животозастрахователно дело в страната с цяла финансова и застрахователна империя от над 30 акционерни дружества и ООД-та. Като представител на родния капитал той е тясно свързан не само с останалите български олигарси, но и с многоцветния политически елит, особено в червения му спектър...."
13
2
 
46
 
! Отговори
Девичров преди 6 години
Тази я лашкака половината А и Б фудболна група
12
2
 
38
 
! Отговори
Шопа преди 6 години
Къв а тоа таласъм?
11
2
 
41
 
! Отговори
Гвендор преди 6 години
Де-билизъм на n-та степен...
10
1
 
79
 
! Отговори
селянин преди 6 години
Да ми се чуди човек на този умен и атлетичен мъж от къде ги намира такива красиви и умни библиотекарки , че и девствени !
9
1
 
43
 
! Отговори
бай иван преди 6 години
Само в каква държава живеем.България е страната на неограничените възможности не САЩ.
8
2
 
43
 
! Отговори
! преди 6 години
Само едно ви моля! Пишете четете за тия *** същества само не давайте на децата ви да им приличат и подражават! Само това ви моля! За нас като цяло вече е късно! Подобни същества трайно са се насадили навсякъде покрай нас! Но ако децата са поне малко далеч от такива то има някаква макар и малка надежда!
7
2
 
54
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Какъв красавец, чак не мога да го опиша с думи. Интеллигентен също.Как няма всички Златки да го искат :)
6
3
 
34
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Няма ли кой да му сложи една шашка в дебелия му дирник, с един дълъг фитил и като го запалят, да гледа как пламъчето му идва по-близо и по-близо. И като гръмне, да е някъде на пусто място, защото ще омаже всичко наоколо.
5
43
 
8
 
! Отговори
Ели преди 6 години
Аз пък им пожелавам щастие. Светлана ми е много симпатична.
4
1
 
58
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Каква сватба, не трябва ли да е в затвора тоя?
3
0
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До Анонименxaxaxaxaxa, ти да не би да живееш в Китай
2
1
 
44
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Думи немам наистина.........
1
2
 
55
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Ами ако вземат, че опандизят Гущеров, какъв годеж, каква женитба?