За 100% възстановяване: Кристин има нужда от дарения

Операциите й до момента струват ?70 000, но трябват още
21 май 2018 18:32,
49
За 100% възстановяване: Кристин има нужда от дарения
Снимка: Facebook

Моделът Кристин Илиева, която пострада при тежка катастрофа с поп изпълнителката Дивна, има нужда от средства, за да се възстанови напълно.

Семейството й се обръща с молба към всички добри хора, които могат да й помогнат.

"Кристин вече два  месеца се бори да се възстанови от ужасния инцидент, след който сериозно пострадаха и двата крака. Тя претърпя множество операции както в България така и в Турция, където само през последния месец и бяха направени общо 5 операции за поставяне импланти в бедрената кост, таза и коляното както и пластики на двата крака", написаха близките й в писмо до медиите.

Още по темата

До момента всички операции на Кристин са стрували над 70 000 евро, събрани от нейното семейство, роднини, приятели и добри хора.

"За съжаление са нужни още доста средства (приблизително 65 000 евро) за нейните бъдещи операции и рехабилитации в чужбина, които гарантират 100% възстановяването й. Нейното семейство няма финансова възможност да продължи напред процедурите и затова се обръщат към всички добри хора", се казва още в писмото до медиите.

Близките й се надяват на помощ, с която Кристин да се върне към нормалния си живот и да стъпи здраво на краката си.

Те напомнят, че тя е един от най-успешните български модели, която за две години е работила на няколко континента за големи световни клиенти като.

Кристин Илиева пострада тежко в катастрофа на 12 март, зад волана на смазания автомобил бе певицата Дивна, която не пострада при инцидента.

Кристин бе с опасност за живота, с тежки фрактури на двата крака и разкъсвания на десния.

Ето и дарителската й сметка:

КРИСТИН ЦВЕТОЗАРОВА ИЛИЕВА
BG70FINV91501317158471

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


49
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
40
2
 
2
 
! Отговори
н.н. преди 5 години
Това е поредното надуто парче от женски пол, което като излезе се дуе по ВИПовете на заведенията и една дуча не можеш да му кажеш, защото е птишло там да си помпа самочувствието и да демонстрира стандарт, а сега иска милостиния от простолюдието. Богатите и приятелчета, начело с Дивна и нейните застрахователи, нека й платят масрафа в болницата, затова плащаме ГО, нали така. Бтв Дивна къде се покри, къде е гаджето й, което сигурен съм не е беден, къде е бившето й гадже, ония надутляк Кристо...?
39
6
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Детето е красиво. Заслучава 100% възстановяване. Дано по - късно не стане феминистка, защото те не заслужават никаква помощ. Тези, които вредят на обществото трябва да се наказват, а не да им се помага.
38
6
 
5
 
! Отговори
МЗ преди 5 години
Тия пари да се платят от МЗ и Военна болница, където са "помогнали" за влошаване състоянието *** момичето... Начина по който са се отнесли темеруДите с бели престилки е подсъден и тия пари ще са най-малкото, с което могат да отнесат... Бих се радвал, ако после родителите ги осъдят тия менте лекари дето са останали след бягството на истинските такива.. От някъде трябва да се почне, защото хората си мрът без причинно след срещи с тия фалшиви лекари
37
0
 
16
 
! Отговори
no name преди 5 години
А дивната колко даде до сега? Приятелите не се ли познават точна в такива моменти? Или е по-лесно да се скриеш и да се правиш на депресиран от ситуация която сам си предизвикал с безрасъдството си.
36
2
 
14
 
! Отговори
Кифладжията преди 5 години
Сега сериозно. Тая малка кифличка има хиляди фйенуви в Инстаграм, от там може да си дакара доходи от реклами и не се съмнявам, че го прави. Та за какви дарения дрънкате, за шарани ни взехте вече.
35
4
 
12
 
! Отговори
Филантроп преди 5 години
Готов съм да осигуря всички средства. Единствено и само ако потърпевшата изкара 5 поне на матура по литература и български език. Иначе не си заслужава. Да си седи куца!
34
5
 
15
 
! Отговори
Кифладжията преди 5 години
И аз имам нужда от дарения. Нямам пари за тоалетна хартия, 70 000 ? ще ми стигнат за доживотен запас. Моля, ви, мили хора помогнете на бедния човечец. :(
33
0
 
35
 
! Отговори
Юрист преди 5 години
При такова положение застрахователите изплащат солидни обезщетения! Дивна не е карала пияна или надрусана ,така че застрахователите ще поемат всички разходи.Водил съм подобни дела и изплатиха 220 000 лв на обезобразено от катастрофа момиче за пластични операции. Друг е въпроса ,че вече стана модерно в България да събереш парите за лечение от дарения и след това да си прибереш в джоба парите от застраховката!
32
3
 
17
 
! Отговори
РусенецЪ преди 5 години
Стига бе! И за *** ли да събираме пари вече?!?! Тая на кого е помогнала , а ?!
31
4
 
20
 
! Отговори
Ко? Не! преди 5 години
Това не е призив! Това е ... гротеска! Дечица умират защото семействата им нямат 500 лева за лекарства, а вие ми набивате призив за някаква шантонерка, която не е прочела и една книга през живота си! Толкова е гнусно само ....
30
0
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Застрахователната компания на певачицата не покрива ли такива неща като операции?
29
0
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Га шмърка *** на Слънчака не рева !
28
4
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Дарения за шантонерки не давам, освен ако не ми се отблагодарят в натура.
27
0
 
30
 
! Отговори
Todor преди 5 години
Защо семейството не се обърне към Дивна и нейното семейство за помощ. Дори и да нямат възможност да направи благотворителен концерт. Все пак са две добри приятелки!
26
5
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
пари за *** без да съм ги баллл ... не давам !
25
1
 
35
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Медиите в бг са изключително НАГЛИ.Дарения, Погребения, Лотарии и ДЕЗИНФОРМАЦИЯ в полза на Боко и платилите си.ОТВРАТ
24
3
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Тук имаме виновник.Какво точно се случи с Дивна? Май не е в затвора? Защо? Защото е добро момиче и много съжалява, ама няма парички тя,може само морално.Ами добре,да доиде да ми врътне една,пък аз ще платя на приятелката и...
23
3
 
12
 
! Отговори
MaйMyнaтa преди 5 години
Дивна ще помогне, но само ако cвиpи яко
22
6
 
22
 
! Отговори
бесен десен преди 5 години
Ай сега и за краката на *** ще събираме!!! Обърнаха ни на касичка! Да дават т***пкачите, вероятно са подбрани с мангизи!
21
2
 
18
 
! Отговори
ДИВНА, преди 5 години
ПОЗОРНО е мълчанието ти! ПОДЛО! ДАЙ тези пари на КРИСТИН.ТИ СИ виновницата тя да бъде ОСАКАТЕНА.ЩЕ ПЛАЩАШ цял живот, защото няма да може да практикува професията си.