Харви Уайнстийн се предаде! 8 месеца след сексскандала

Десетки актриси обвиниха продуцента в изнасилване и тормоз
Обновена: 25 май 2018 16:03 | 25 май 2018 16:00,
14

Снимка: Reuters

Харви Уайнстийн се е предал сам на полицията в Ню Йорк, след като десетки актриси го обвиниха в секстормоз. Близо осем месеца вече минаха от началото на скандала.

Днес се очаква за първи път на скандалния продуцент да бъдат повдигнати официални обвинения от прокуратурата.

Срещу него тече разследване за изнасилване и сексуален тормоз, но до момента той категорично отхвърля всички обвинения.

Още по темата

Като реакция на разкритията от миналата година се появи и хаштагът #MeToo - знак, обединител в социалните мрежи на милиони лични и болезнени истории, но и превърнал се в глобална кампания против насилието, съобщи БНР.

След сексскандала с прочутия продуцент последваха множество разкрития от известни личности и не толкова, които също признаха, че са дрогирани, заплашвани и насилвани от други популярни хора във филмовата индустрия.

Кевин Спейси, Уди Алън, Силвестър Сталоун и още много звезди са сред "насилниците", посочени от жертвите си.

Роуз Макгауън даже написа книга по въпроса за секстормоза. Дори главният прокурор на НюЙорк Ерик Шнайдерман вместо от защитник се превърна в обвиняем по същата тема.

Последната информация за изнасилване се появи срещу френския режисьор Люк Бесон. 27-годишна дама каза, че първо е била дрогирана, а след това и насилена от него.

Холивудската звезда Морган Фрийман също попадна под ударите за сексуален тормоз.

 

 

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


14
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
8
1
 
7
 
! Отговори
Suvi преди 5 години
Няма по-опасно нещо от долната ***. Като спаха с него за роли не се оплакваха, сега след време като са звезди почнаха да реват.
7
2
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Това са тотални глупости - минали 10, 20, че и повече години, те ми ревнали, че били насилвани? Щом до сега са си мълчали, значи е било доброволно с тяхно съгласие! Като са толкова праволинейни да не бяха влизали в шоубизнеса, все едно *** да съди клиента си сексуален тормоз. Целия случай една долнопробна феминистка атака, първо се цупеха че им плащали по-малко от мъже, после си измислиха, че ги тормозели.
6
2
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Според мен това е за пари. Само в "демократична държава" като САЩ, можеш да омаскариш някой и да пледираш за финансово обезщетение! Всеизвестно е, че там борбата за роля в киното е жестока и кандидатките за роля сами се предлагат. Кога взеха роля и получиха милиони не реваха, сега като изядоха парите и не ги търсят за роли, се сетиха, че са били "насилени"!
5
3
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Съсипаха човека. За това в 21 век за жените по един гумен, а деца само инвитро. Да видят що е то еманципация и феминизъм.
4
1
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Сталоун не го бройте. Ще осъди кифлата дето му е била приятелка и сега за пари го обвини. Уди Алън също много съмнително.
3
3
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
А Макрон и Тръмп кога ?
2
0
 
11
 
! Отговори
обективен преди 5 години
Струва ми се че е пропуснат някой !
1
2
 
21
 
! Отговори
нормален преди 5 години
В предишния си живот бях насилен и аз от Харви ,изскам обещетение !