Дюшек, палатка... Михаела Филева превзе Балканите

Певицата пусна много емоционален пост в Instagram
15 авг 2018 11:15, Eкип на Teenproblem
47
Дюшек, палатка... Михаела Филева превзе Балканите
Снимка: Instagram
Лятото на Михаела Филева определено не е скучно. Изпълнителката на "Едно наум" пусна емоционален пост в Instagram, чрез който разказа за последните си вълнуващи преживявания.
 
Тя се е отдала на по-дълга почивка от обикновено и освен това е посетила концерт на един от любимите си изпълнители - Ед Шийрън. Ето какво написа певицата:
 
"Кога за последно направихте нещо за първи път в живота си?... Ами аз обиколих Балканите с палатка, стигайки чак до Виена за концерт на Ed Sheeran. Ще започна от там, че за първи път за последните 7 години, си позволих да си подаря повече от 3-4 дена почивка за презареждане на батерията, не се смейте... знам, че звучи абсурдно, но... май това е един от "недостатъците" в това да обожаваш работата си.
 
Та... дадох си 6 почивни дни, купих си екипировка - обувки за планина, ветровка, челник, палатка, дюшек, спален чувал и всички друго необходимо за номадското приключение, което планирах, и на 3-ти август, към 11 часа вечерта, с най-приятната компания на света, се изстреляхме на първия ми Балкански трип с палатка. Карахме цяла нощ, минавайки през Сърбия и Македония и в 5:30 стигнахме до Призрен, Косово".
 
Останалата част от разказа прочетете в teenproblem.net

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


47
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
39
7
 
4
 
! Отговори
Дюшеци,Юргани,Палатк преди 5 години
Едина звезда вземе ли да превзема ,,Балканите'',смятайте я за вече залязла. Иначе точно тази звезда,така като я гледам,гладна няма да остане на ,,балканите''.
38
5
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До АнонименКато чета какво сте написали, вече разбирам....Никакво уважение, никакъв респект!Лека вечер!!!
37
6
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Графа е измислена стойност на снобари. Голям проблем е снобизмът. Изяде ви занаята. съжалявам. Младите какво да видят и ЧУЯТ, че да харесат? Съжалявам, модерната ви музика е като модерното изобразително изкуство - плоско и еднопластово. Наистина ВИ съжалявам, че живеете в менгемето на измислена чувствителност и измислена чувственост...
36
3
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До probiПреслушайте песните 15, 16, ,18,12!!!
35
8
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До probi 34Не забравяйте, че продуцент на Михаела Филева е Влади Ампов- Графа!!! Ако музиката, която правят не е стойностна, то коя?! Говоря за времето, в което живеем! Михаела Филева е човек, който оценява старата българска музика, изобщо всичко от което сме започнали! Но ние живеем във време, в което е много трудно да се твори музика!!! Тя се опитва да съчетае модерното с красивото и малка нотка от рап музиката, която младите харесват!!! Познавам я и знам какъв човек е!!! Лека вечер!!!
34
5
 
6
 
! Отговори
:) преди 5 години
И тази се обезличи и попълни редиците на клонингите с напомпани джуки и отвратителните кадънски вежди.
33
4
 
11
 
! Отговори
probi преди 5 години
До Анонимен, #32Вижте, когато Михаела Филева се появи на музикалния пазар , искрено се надявах, че ето, това е новото, стойностното, хубавото, различното. Искам да я харесвам. Но не се получава. И то не, защото не притежава всички онези качества, които изтъквате в поста си. А защото песните, които изпълнява, не ми харесват. Молех се да не я поставят в калъпа на посредствените песнички, молех се да се намерят стойностни текстописци и композитори, които да й помогнат да изяви таланта си. Но..
32
3
 
11
 
! Отговори
олеее преди 5 години
а дали е акала голямо и твурдо ако
31
13
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Абе, всички сте големи разбирачи!!! От музика, външен вид и т.н.... Вземете се занимавайте с нещо полезно, вместо да коментирате жълтини, които дори не знаем дали са вярни!!! Познавам Михаела Филева много по-добре от всеки вас и тя е един съвършен човек и професионалист! Ние сме едни недоволни хора, които оплюват всичко! Вместо да се радвате на такива умни, талантливи и интелигентни хора като Михаела, оплюйте а и нея! Слушайте Гери-Никол, Тита и тъй подобни псевдо-таланти!!! Жалко за Вас!!!
30
4
 
15
 
! Отговори
Разочарован преди 5 години
Тази от картинката изобщо не прилича на Михаела Филева, която познаваме отпреди. Ако това наистина е тя - язък! Изглежда грозно и отвратително. А аз си мислех, че е нещо по-добро от всички останали певачки. Заприличала е на чалгарка. Много жалко!!! По-добре да не я бяхте показвали.
29
7
 
12
 
! Отговори
георги преди 5 години
тази статия е страшна тъпотия
28
3
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Певци без композитори са нищо. Трябва се разбере. Новата ни популярна "музика" не е музика - измъчено, изстискано, композирано в смисъл съставено на компютър, без емоционално и текстово ядро.
27
5
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Ако си сложи бяла перука ще е точно като набор на Чичолина.
26
4
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
като и гледам напомпаните джуки, май предпочита да пее на кожения...
25
3
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Да оставим вида й,моля цитирайте някоя нейна песен и колко души са я чули и харесали???Иначе нека живота и е интересен,но защо пак натрапване
24
5
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Не знам какво печелите, като ежедневно излагате музиканти и актьори. Знаем си, че на повечето им липсва сиво вещество, но бива ли да гоните само печалба от сеир на недъгави?
23
3
 
21
 
! Отговори
Дядо Хю преди 5 години
Първо превзе България, после Балканите... Луната, Марс, Слънцето...
22
4
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
В статията не пише къде е ходила по нужда.
21
4
 
24
 
! Отговори
анонимен преди 5 години
Тя в кой оркестър свири като и гледам устните мисля,че свири на саксофон в Призрен при шиштърите ли е свирила изглежда е имало много"бис"и доста дълго е свирила та са и така подпухнали устните.
20
5
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Поне да имаше порно индустрия в България, а то... всяка силиконова цървулана е "певица". Какво е изпяла тая, което ще се запомни? Поне да беше направила няколко добри роли за възрастни...