Две седмици и... Банова ражда син на Плевнелиев

Синоптичката ще има тежката дума за името на бебето
10 сеп 2018 14:00, Александър Попов
143
Две седмици и... Банова ражда син на Плевнелиев
Снимка: Булфото, архив

Деси Банова и Росен Плевнелиев ще станат родители на първото им общо дете след около две седмици. Това разкри президентът пред bTV и допълни, че все още не са избрали име за бебето.

Преди няколко седмици синоптичката заяви, че очакват момче, но то няма да носи името на баща си.

"За мен името на детето е едно свещено право на майката. Нека тя да го избере", добави бившият държавен глава.

Той определи семейството си като скромно, което се "държи ръка за ръка" и в никакъв случай не търсят таблоидите.

Според Плевнелиев той е много предан съпруг и не се оглежда "по чуждо", когато има връзка.

"Когато съм с една жена, съм с нея докрай. Въпреки че това е моят втори брак, аз съм в много добри отношения с бившата си жена. Децата също са добре. С Деси не налагаме нашия дневен ред на никой друг", добави Плевнелиев.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


143
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
63
47
 
17
 
! Отговори
Възмутен преди 5 години
Хората се обичат и с нищо не ви пречат,а вие ще се пръснете от злоба.Хайде спрете се вече !
62
7
 
23
 
! Отговори
до Казахме преди 5 години
Под честен и почтен българин да се разбира схемаджия на дребно, крадящ тоалетна хартия от мола, точещ нафта от буса на работодателя си, работещ за трицифрена заплатка, с черно под ноктите, тривиални възгледи за живота и силно убеждение, че за неуспехите му в професионален и личностен аспект са виновни Иван Костов и ГЕРБ. Накратко пр0ст провинционалист с 2 пръста челце.
61
9
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Ако ми умре някое от децата, последното нещо, което ще направя е публично да афиширам нова връзка и да правя голяма сватба.
60
9
 
57
 
! Отговори
Татко-Дядко преди 5 години
трудно ми е да се сетя за по-жалко нищожество сред българските политици за последните 150 години
59
2
 
14
 
! Отговори
Еййййййй преди 5 години
Макарена
58
5
 
21
 
! Отговори
Баба Генка преди 5 години
Баба нема търпение да се прибере от лозето,за да разбере новини за семейство Рич и Брук Форестър...ох,баба си забрави очилата,не може да гледа..Я!Ама тоз не е Рич,тоз ни беше президент, а тая не е Брук,а синоптичката от Fox news.Оф, съвсем се сбърках,ки си пия гинкобилобата
57
10
 
32
 
! Отговори
Казахме преди 5 години
До Ами какво да кажемЗависи кой какво разбира под "успял мъж в живота"!За такива като тебе,тоя е пример за подражание,но за нормалните,честни и почтени българи е символ на вроден *** съчетана с пълна духовна тъпота.
56
25
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Плевнелиев го вади по - голям и твърд от масовката 14 сантиметровици, които го плюят.И аз да бях като тях ненадарен, щях да го правя. Те затова и гласуваха за мекия самальотчик радев!
55
42
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Плевнелиев е истински достоен президент, полово способен, а не плешив *** под чехъл, ходещ с чехли и прикриващ баща си, който с 400 коньов Мерцедес гази като куче инвалид!
54
44
 
18
 
! Отговори
Ами какво да кажем преди 5 години
Плевнелиев безпорно е успял мъж в живота. Успял във частния бизнес, във политиката, а и във семейството. Въпреки развода и загубата на сина си, той не се предава. За втори път се жени за хубава жена и отново ще има син.Плевнелиев е умен и богат, запазва самообладание и преодолява трудностите със замах.Това си е мъж мечта за всяка жена. А сега ви оставям да плюете колкото си искате. Фактите са че никой от вас не може да стъпи и на малкия пръст на този човек.
53
0
 
27
 
! Отговори
Елена преди 5 години
А не е ли трети бракът?
52
5
 
22
 
! Отговори
Случаен преди 5 години
Аз не съм хейтър, но за днес май за втори път се появяват в медийното пространство. Това е повечко от "... скромно семейство, което не търси таблоидите ..." На Вашите години, не изглеждате добре като някакви пубери, които не са убедени в чувствата си и пишат, снимат по медиите, та дано медиите да им кажат - Какви сте ми влюбени. Не ви ли е неудобно да занимавате българския народ с личните си "Радини вълнения".
51
4
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Уф,този сеир дълго ще го гледаме -като турски сериал ! таз ще роди ,ще му поизцоца парите,па ще го натири ,за кво и е дърт дедо , па ще залюби млад чалгар,па верно ,па не верно - *** поне още 10г .
50
8
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Има ли поне един Нормален човек от политиците? ,или власта и парите ги ошашавиха.кой нормален човек след погребиние на детето си ,на стари години ще се лиготи показно ?Просто е Страшно - волен ,валери , деса , и тн - пълно куку
49
7
 
42
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Жалка работа, много жалка...
48
4
 
35
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Защо ни занимавате с това семейство? Това е частен живот.
47
5
 
41
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Той определи семейството си като скромно, което се "държи ръка за ръка" и в никакъв случай не търсят таблоидите.------------------ТОГАВА ЗАЩО ВСЕ ПО ТАБЛОИДИТЕ КИСНАТ? Скромни били, хайде де!
46
11
 
38
 
! Отговори
Голям смях преди 5 години
Бивш смешен президент, а сега настоящ политически чалгаджия.
45
8
 
40
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
МИНЕ НЕ МИНЕ И ЛИГАВОТО СЕМЕЙСТВО ПАК СЕ НАТРАПВА НА ХОРАТА.ВТРЪСНА НИ ВЕЧЕ ДА СЕ ЗАНИМАВАМЕ С ТАЗИ ПРЕЗРЯЛА ДВОЙКА.
44
10
 
27
 
! Отговори
пфу преди 5 години
офф като гледам снимката и не мога да преценя, коя от двете личности ми е по- противна, мазна? Мда, и двете са ми много нелицеприятни...