Горещо: Пожарникари гушкат малки котенца

Смелчаците се съблякоха за благотворителен календар
11 ное 2018 12:52, Петя Славова
29
Горещо: Пожарникари гушкат малки котенца
Снимка: @australianfirefighterscalendar.com

Традициите са за това, да се спазват, особено по празници. Явно така смятат и австралийските пожарникари, които за пореден път взимат участие в благородна кауза -  фотосесия за годишния календар за предстоящата 2019 г.

От 1993 г. те участват в подобна инициатива, чиито средства отиват за благотворителни организации.

Така и тази година, едни от най-горещите мъже в Австралия показват, че могат да защитават не само хората с живота си, а отправят своята подкрепа и към животните.

Огнеборците отделят много време за тренировки и няколко дни за участие във фотосесия, като най-добрите кадри са събрани в последния календар. В настоящата фотосесия смелчагите са гушнали кучета, малки котета...

С всяка година проектът събира все повече популярност и фенове от цял свят. Приходите от продажбата ще бъдат дарени на зоологическата болница за диви животни в Австралия.

Вижте ги в галерията на Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


29
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
5
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До Изгърбич ЗадвратянНе съм Боби, сигурно ме бъркаш. Пий си хаповете и недей драска безсмислици.
4
1
 
4
 
! Отговори
Изгърбич Задвратян преди 5 години
До Анонименбоби, *** си вземи от бара едно пакетче захар, че ще балдисаш СЛЕД МАЛКО от толко кльоцане ПО САЙТА
3
4
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Котките са хубави, но тоизи буди у хората единствено ПОГНУСА. Няма нищо по- отвратително от това хората да имат татуировки по телата си, това грози човека и го прави НЕчовек и твар по-долен и от животно. Хората се възмущават, че разни роми от Тутракан са боядисали в червено улично п.с.е, а същите тези хора, за съжаление, НЕ се възмущават и нямат нищо против татуирането на човеци. Днес е много трудно, бидейки човек да запазиш физически, морално и психически човек, а не да си кучкар.
2
0
 
11
 
! Отговори
пътник преди 5 години
То и нашичкият пожарникар гушкамалки котета, ама двукраки.
1
3
 
53
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Този на снимката е постъпил много ГЛУПАВО! Предполагам, че е заклет кучкар и коткар, но от глупост не е могъл да разбере, че котките , които са се качили на лявото му рамо, са с ЕСТЕСТВЕНИ ШАРКИ, докато тялото на този *** е ТАТУИРАНО! Татуировките и пърсингът са ГАВРА с човека, човешкото тяло, човешката личност и човешкото достойнство ! Колко *** и глупав трябва да си, за да причиниш на себе си , а и на други хора и човеци такава гавра- татуировка по тялото! Хората НЕ се раждат татуирани!