Фермерите захвърлиха лопатите и натиснаха газта

Дуелът този път беше на картинг писта, Иван най-бърз
18 ное 2018 11:16, Александър Попов
7
Фермерите захвърлиха лопатите и натиснаха газта
Победителите получават купата след състезанието. Снимка: bTV

Бивши и настоящи фермери, популярни личности и фенове пренесоха дуела от арената на "Фермата" на автомобилната писта.

Специалното картинг състезание противопостави 9 отбора от по трима души, които натискаха газта, следвайки професионалните съвети на мото семейството Ангел и Ивайло Караньотови.

На първо място с най-много обиколки за най-кратко време се класира отборът на фермерите от четвърти сезон - Гергана Илиева, Калоян Златилов и продуцента Иван Христов. Тримата действаха най-професионално при смяната на шофьорите в карта и допуснаха най-малко грешки.

"Първото място на отбора победител е напълно заслужено. Гергана кара без нито една грешка, Иван беше най-бързият индивидуален играч - той направи най-добрата обиколка. Калоян направи смяната в най-подходящия момент, когато нямаше никакъв трафик в бокса и това спечели на отбора много време", коментира менторът на участниците Ангел Караньотов след награждаването.

Плътно след тях, на второ място застана отборът на "Горан и фермерите" - Димитър Господинов, Горан Иванов и Алек Манолов, които в знак на уважение преотстъпиха медалите и наградите си на отбора на феновете на предаването – Мартин Русев, Аспарух Манчев и Кирил Кирилов.

На почетното 3-то място се класираха "Талантливите" в състав Ивайло Караньотов, Йоана Георгиева и Александър Масларов.

Сред състезателите бе и волейболистът Владо Николов, който навъртя шампионски обиколко като време, а само няколко часа по-късно се завърна и на волейболното игрище като състезател.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


7
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
5
0
 
3
 
! Отговори
ТРЯБВА преди 5 години
И всичко това е Финансирано от Бюджета на Република България .А не от частни капитали .
4
0
 
9
 
! Отговори
беееее, преди 5 години
Едно от многото излишни мероприятия,режисирани риалити и конкурсчЕта, "Аз на тебе,ти на мене",които се натрапват от всички телевизии.
3
3
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Изобщо не ми допадат скандинавските страни, но не изкефи ме как Холандия би Франция с 2:0 в Лигата на нациите и Турция падна от Швеция, заслужаваха си го.Това по Фермата няма как да се гледа.
2
1
 
1
 
! Отговори
House M.D. преди 5 години
Заглавието е подвеждащо. Явно авторът е неграмотен.
1
4
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Рейтинга на ТКЗС-то удари дъното и сега правим състезания на картинг писта барем малко да вдигнем самолета.Аз не гледам тая тъпотия а и нищо от тая телевизия, то няма с какво да ти привлекат вниманието.Въртят с години наред едни и същи формати и нищо ново.Даже БНТ-то която изобщо не гледах на моменти взе да ми става интересна.Въпрос на избор.