Аксел Роуз категоричен: Queen са най-великите!

Вокалистът на Guns N'Roses с откровено мнение
30 ное 2018 09:30, Ивета Иванова
37
Аксел Роуз категоричен: Queen са най-великите!
Снимка: Reuters

Аксел Роуз смята, че Queen са най-великата група за всички времена.

Вокалистът на Guns N'Roses каза пред Atlas: "За мен е лесно да кажа - Queen са най-великата банда и Фреди Меркюри е най-великият фронтмен за всички времена. Тази група е най-великата, защото те използваха толкова много различни стилове".

Аксел беше взел участие в концерта-помен за Фреди Меркюри през 1992 г. Тогава той изпя "Bohemian Rhapsody" заедно с Queen и Елтън Джон, година след смъртта на Фреди.

Още за Аксел Роуз - четете в Teenproblem.net

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


37
Още по темата: звездиАксел Роуз
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
15
27
 
2
 
! Отговори
Дон Карнаж преди 5 години
Рока през 1990 на колко е бил, на 30 години? Това е секунда в човешката история, излезте от тоя балон че сте част от нещо вселенско и рока ще бъде забравен след 50-100 години най-много. Та сега младите да не би да ходят като едновремешния ***? Вече не е готино да си загубеняк-пропадняк и човек на хаоса, разбирате ли? И едно време ми бяхте леко смешни и сега продължавате да сте откъснати от другите, но по-зле от металистите няма естествено, така че това е нищо..
14
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Обаче Роб Халфорд е гей!
13
16
 
1
 
! Отговори
Дон Карнаж преди 5 години
Queen и т.н има някои изключения, по-долу звуча все едно всичко е зле, но разберете и преди тях е имало лирики, изкуство, колко по-дълбоко е просто неуписуемо.. ние сме в някакъв тунел на комплексираните англо-саксонци и германци които се само-обявиха за велики след парния двигател и оттогава слушаме как живеем в най-добрите времена и преди е било ужас. Ако изключим технологиите това даже не е верно. Просто трябваше да направят мини-религия за да изкарат сумати хора от селата към фабриките
12
17
 
1
 
! Отговори
Дон Карнаж преди 5 години
Ето пак психозите на някои хора на изкуството. Жалко само че станаха толкова влиятелни след Бийтълс. Влиянието им беше гигантско но за съжаление на всички нас - упадъчно. Мисля че все още не можем да си дадем сметка колко надълбоко отива това. Човечеството си се развива въпреки индустрията която тръгне от създаването на поп и рок музиката. Разберете че това са просто певци и певици, не им е работа те да влияят на обществото, те са хора на забавлението, самовлюбени, дрогирани често, отнесени
11
15
 
4
 
! Отговори
Стан Баба преди 5 години
Много по-големи капацитети са се изказали - най-голяма група - Led Zeppelin,най-голямо парче - A Whiter Shade Of Pale - Procol Harum!
10
9
 
15
 
! Отговори
MMI преди 5 години
Акселчо е мноооого заблюден, нема по-велики от JUZNI VETAR.
9
13
 
8
 
! Отговори
a преди 5 години
Led Zeppelin?
8
8
 
27
 
! Отговори
helouin преди 5 години
Веселин Маринов ги слага в малкия си джоб!
7
8
 
35
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Абсолютно прав е Аксел.Според мен.Като явления в музиката и като популярност Beatles и Queen изпреварват всички други групи.Разбира се че има още много велики.Но Beatles i Queen просто променят музиката,променят и целия свят.Влиянието им е глобално,във всички области на обществото и изкуствата
6
14
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Мили Ванили са най-голямата група!
5
13
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Рока е вечен!Само АС-DС!
4
13
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Чак пък най-великите .
3
13
 
3
 
! Отговори
Роб Халфорд преди 5 години
Също и Аеросмит Джудас Металика Култ Синдерела Мотли Крю Овъркил Слейър AC DC ...
2
25
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Хахааааааааааха!Най великите са Pink Floyd!
1
6
 
15
 
! Отговори
Millennial преди 5 години
Е, не най-великите, но едни от най-добрите! Да не забравяме, че освен Фреди има и Дио. Освен Джон Дийкън, Браян Мей и Роджър Тейлър има Томи Айоми, Гийзър Бътлър, Бил Уорд, Ранди Роудс, Роджър Уотърс, Ричи Блекмор, Клиф Бъртън и мн. други.